пт. апр. 19th, 2024

Бъдете особено внимателни в този ден: 18 ноември – Новолуние в знака на Скорпион!

луна61

Внимание и предпазливост на 18 ноември няма да ви навредят!

Всяка Нова Луна е уникална по своята енергия. Препоръките  астролозите ще ви помогнат да използвате енергията на новата Луна, за да  постигнете успехи във всички области на живота.

Новолунието на 18 ноември ще премине в знака на Скорпион. Съюзът на Луната със зодиакалното съзвездие ще осигури пространство с доста силна енергия, която може да се използва за решаване на бизнес въпроси. В този период е полезно да се отложат новите дела в полза на изпълнението на текущите задачи.

Характеристики на Новолунието на 18 ноември

В този ден астролозите препоръчват да се концентрирате и да правите повторна проверка на всяка нова  информация. Защото в този  лунен ден може да ви застигне неуспех, ако се поддадете на импулса да отложите важни неща. Този ден не е подходящ за бизнес пътувания и пътешествия, но ще бъде успешен за творчество. В периода от Нова Луна силите са доста малко, затова не се претоварвайте, за да избегнете неразположение или преумора.

В Новолуние всички дела, които са  изключително трудоемки за вас, трябва да бъдат отложени. Астролозите препоръчват да се ангажирате отговорно с изпълнението на ежедневните си задължения, да обобщавате и внимателно да преглеждате всякаква документация. Грешките, направени при изчисленията, могат да ви донесат  усложнения в бъдеще.

В сферата на бизнеса  можете да постигнете добри резултати, ако успеете да се справите с емоциите. Но не забравяйте, че Новолунието отнема силите, така че ще бъде грешка да се се заемете с  много неща наведнъж.

От финансова гледна точка денят може да ви поднесе нежелани разходи и съответно – загуби. Ако не сте планирали големи покупки, по -добре се въздържайте от пазаруване. Не очаквайте, че парите, които  изразходите, бързо ще се върнат. Това е време за въздържание и повишено внимание. От финансовата нестабилност ще ви спасят  здравия разум и отказ от  всякакви приключения.

Любов и взаимоотношения в Новолуние

Проблеми в този ден  могат да възникнат както в бизнеса, така и в личната сфера. За да избегнете конфликти, се въздържайте от импулсивност. Опитайте се да намерите време за общуване с втората  половинка. Доброжелателността и взаимното разбирателство ще ви помогнат да регулирате своите взаимоотношения и да прекарате този ден в хармония.

За необвързаните това Новолуние може да се превърне както в победа, так и в разочарование. Не провокирайте съдбата: ако нямате настроение, по-добре е да отделите време за себе си. Ако обаче почувствате прилив на енергия, тогава можете смело да се впуснете   в търсене на нова любов.

Вниманието и предпазливостта на 18 ноември ще ви помогнат да организирате успешно бизнес срещите си. Хората в този ден са склонни да показват силни емоции и във ваш  интерес е да ограничите  подобни импулси. Преодолявайки себе си, можете да сключите  важни сделки или да наемете нови служители.

Здраве и емоции в събота

По време на Новолуние  астролозите препоръчват  започване на нови диети или лечебно гладуване. Умереното физическо натоварване  също ще бъде полезно за поддържане на здравето и жизнеността ви. Отпуснете се и релаксирайте с топла вана с добавка на билкови или ароматни масла. По време на Новолуние тялото изпитва стрес, така че всички горепосочени мерки ще бъдат полезни.

Обновяването на лунната енергетика дестабилизира емоционалния фон. Избягвайте драстични промени  на настроението си с ефективни дихателни упражнения. Също така за позитивна настройка в този ден е добре да се използват творчески занимания, които имат благотворен ефект върху нервната система.

Всяко астрологическо събитие изисква повишено  внимание. Внимателното отношение към себе си ще е добро решение. Не се претоварвайте и слушайте интуицията си. Вътрешният ви глас със сигурност ще ви помогне да избегнете всякакви сътресения.

по soulpost

Двата Върховни закона на Вселената!

В днешната статия ще разгледаме два истински магически закони, които управляват живота на Земята. Същите тези закони управляват невидимите светове, които създават реалността. Способността да се спазват  тези закони ще…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post