пт. апр. 19th, 2024

Какво загубихте и пропуснахте през 2017 година според вашия зодиакален знак

1-64-1068x668Понякога всички губим нещо и дори нямаме време да разберем това: време, любов, радост, и е нужно само време, за да погледнем назад и с горчивина да го осъзнаем. Какво загубиха и пропуснаха зодиакалните знаци през 2017 г.?

1. Овен

Прекарахте дни, часове, минути и секунди, очакващи нещо. Чакахте някой да ви пише, чакахте   почивката най-накрая да дойде, да  се случи нещо вълнуващо и интересно. Вместо да фиксирате милите мигове през миналата година, вие искахте нещо повече. Нещо по-добро или различно. Всъщност вие така и не забелязахте как годината отмина.

2. Телец

Бяхте засмукани в рутина и затънахте в нея. 2017 г. беше доста комфортна за вас, но „удобните“ отношения едва ли са пълноценни. Седяхте тихо на едно място, страхувайки се от промяна и от избора на по-трудна пътека, въпреки че тя можеше да ви заведе до невъобразимо щастие. Предпочитате да избягвате рисковете и да оставате във вашия свят, където е уютно, безопасно и всичко наоколо ви е познато.

3. Близнаци

Когато приятелите ви отиват на почивка без вас, когато шефът ви се ядосва и партньорът ви напусне, вие … не правите нищо! Дори и без да се опитате да промените ситуацията, започвате да обвинявате само себе си, считайки, че наистина заслужавате да ви третират като парцал. Безропотно приемате живота си такъв, какъвто е, без да променяте нищо в него.

4. Рак

През цялата година се вслушвахте твърде много в  мнението на другите хора,  твърде много се стеснявахте и смущавахте, вместо да говорите и да действате. Бяхте изключително обезпокоени от това, как другите ви оценяват отстрани, макар че трябваше да се съсредоточите върху това как да намерите своето щастие и да не се опитвате да убеждавате другите, че сте добър човек и всичко ви е наред.

5. Лъв

Вие твърдите, че не ви пука за мнението на другите, но в действителност прекарвате часове във фризьорския салон, обикаляте скъпи магазини и до идиотизъм се печете в солариума. И не пропускате нито едно огледало, покрай което минавате. Нуждаете се от това други хора да ви убеждават, че сте важни, ценни, смислени и си струвате нещо. Всъщност в такива действия мина цяла една година.

6. Дева

Тази година загубихте неприлично много време заради другите. Мълчахте за вашите проблеми, защото за вас е по-важно да е добре за вашите приятели. И какво направихте за себе си миналата година? Нищо! Трябва да престанете да мислите за себе си като за второстепенно лице и да дадете приоритет на вашите интереси.

7. Везни

Вие спокойно се движите по течението, и понякога това не е лошо. Но през цялата година позволявахте на вашето обкръжение да реши къде ще вечеряте, какво ще гледате и ще правите, и изпълнявахте това, което ви казваха. В един момент спряхте да вземате свои собствени решения и позволихте на близките ви да ви контролират напълно и да управляват живота ви.

8. Скорпион

Вие трескаво търсехте смисъла и целта на живота си през цялата година. Виждате как вашите приятели придобиват собствени домове, създават семейства и раждат деца. Вероятно не сте готови за всичко това, но поради това не се чувствате като цялостна личност. Нещо вътре във вас казва, че трябва да направите нещо много важно, за да чувствате, че не живеете напразно на този свят.

9. Стрелец

Вие се предавате прекалено бързо и лесно и затова се отказвате от всякакви ангажименти, завършвате връзката си, напускате работата си, захвърляте вашите хобита, които ви правеха щастливи. Цялата година се съмнявахте в себе си, макар че трябваше да се вдъхновявате и да подкрепяте себе си.

10. Козирог

Цяла година работехте упорито. Рядко се виждахте с приятелите си и не си доспивахте. Поддържахте се само с енергийни напитки и кафе. Понякога ви се струваше, че изобщо не живеете, а печеленето на пари бе единственият смисъл на вашето съществуване. Независимо от факта, че работата ви е много важна за вас, все пак ще трябва да си осигурите почивка.

11. Водолей

След като анализирате годината, ще забележите с изненада, че сте се превърнали в абсолютен песимист. Забравихте всички забавни ситуации и весели мероприятия, защото в главата ви по някаква причина заседнаха само ужасни трагедии и инциденти. Тази година ви направи по-малко доверчиви и престанахте да виждате позитивното в живота.

12. Риби

Вие живеете интензивно в миналото. Обърнете внимание – това беше 2017, а не 2007 г. Станахте с някоий не толкова близки приятели. Вече не можете да се преструвате, че днешният живот е същият като преди. Дори и вие не сте такива както преди – и това е добре. Вие израснахте. Трябва да приемете факта, че всичко винаги се променя. Не можете да се борите с времето.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post