чт. мар. 28th, 2024

Ето как ще страдате в любовта през 2018 г. според вашия зодиакален знак

24133832_1180538985412915_952021397_n

Овен (21 март – 19 април)

Ще започнете новата година с твърдението, че не търсите любов. Ще назовете  2018 – година на самотата и независимостта – това е забележителна  теория, но ако срещнете някой, който е точно за вас, не е нужно да го игнорирате, само защото искате да останете свободни. Не трябва да се отказвате от такава връзка.

Телец (20 април – 21 май)

Ако не бъдете внимателни, през 2018 година ще се върнете в миналото. Можете да дадете втори шанс на някой, който не го заслужава, защото сте уморени от безрезултатните си търсения на втората  половинка. Но миналото е път, който вече изминат, а бившият е станал  бивш – по конкретна причина.

Близнаци (22 май – 21 юни)

През 2018 г. ще имате проблеми с избора между двама  партньори. И двамата ще ви харесват по различни причини, затова ще се чудите кой да предпочетете. Но ако се мотаете твърде дълго и не решите, ще загубите и двамата и ще останете сами.

Рак (22 юни – 22 юли)

През 2018 г. често ще мислите, че никой никога няма да може да ви обикне. Но не позволявайте на вашите съмнения да победят здравия ви разум. Не позволявайте на страховете ви да ви убедят, че сте недостойни за това. Вие определено ще намерите вашия човек.

Лъв  (23 юли – 22 август)

През 2018 г. възнамерявате да се съсредоточите върху неправилен  човек. Вместо да изследвате други възможности, вие ставате обсесивни и искате само него. Докато сте фиксирани върху него, можете да пропуснете други полезни възможности, които наистина заслужават вашето внимание.

Дева Мария (23 август – 22 септември)

През 2018 г. ще продължите тенденцията от 2017 г. : прекалено голям анализ. Вместо да се наслаждавате на флирта в кореспонденцията, ще я покажете на приятелите си и ще поискате мнението им. Вместо да се отпуснете, да се движите по течението и да видите къде ще ви заведе съдбата, ще анализирате всяка дума, която излиза от устата на гаджето. А това може да отблъсне от вас потенциалния партньор.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Вашият любовен живот ще пострада през 2018 г., защото ще позволите на вашия страх  да ви превземе. Анулирате важна среща, защото сте нервни и не очаквате успех. Ще бъдете развълнувани и ще избягате, преди да дадете на някой истински шанс. Вие сами разваляте живота си, защото не сте сигурни дали  наистина сте готови за връзка.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

През 2018 г. вашият любовен живот ще пострада заради вашия избор. Вместо да търсите любов, ще бъдете твърде заети с работа. Не отделяте време за запознанства или за срещи с нови хора – и няма да можете да създадете връзка, освен ако не положите усилия. Трябва да се стараете повече.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

През 2018 г. ще загубите хора, които са важни за вас, действайки така, сякаш те се грижат малко за вас. Вие се страхувате от собствените си чувства, затова се опитвате да изиграете безразличие, но това не е най-умният ход. Ако се държите така, сякаш не се интересувате от дадена връзка, вашият потенциален партньор ще предположи, че не се интересувате от него, което всъщност не е вярно.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Вашите проблеми с доверието ще ви затруднят в  търсенето на  любов през 2018 година. Дори когато някой ви покаже, че е честен и надежден, вие пак ще се съмнявате в него. Все още позволявате на болката в миналото да определя бъдещето ви. Ще се освободите от  добри хора, защото очаквате най-лошото от тях.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

През 2018 г. вашият любовен живот ще страда заради песимизма ви. Ако смятате, че нещо лошо ще се случи с вас, ще привлечете негативни неща в живота си. Трябва да спрете да приемате, че ще бъдете наранени и че ще останете сами завинаги.

Риби (19 февруари – 20 март)

Може и да не признавате това, но искате някой да ви казва всеки ден: „Добро утро“, и да ви пожелава лека нощ. Ето защо през 2018 г. можете създадете неправилна връзка. Ще бъдете толкова развълнувани от идеята да опознаете някого, че здравият ви разум ще откаже да действа. Ще заключите избрания в прегръдките си, преди да го опознаете, и това може да се окаже началото на края.

soulpost

Хороскоп на вечната любов: С кой от знаците на зодиака раздялата е невъзможна?

Има само три знака на Зодиака, способни да завладеят сърцето ви завинаги и вие можете да си тръгнете от тях в много крайни случаи. Кои са те, тези мистериозни  любовници?…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post