ср. апр. 24th, 2024

През декември се раждат само решителни, свободолюбиви, независими и смели хора

24251728_2035473516682737_1093407713_n

Скоро ще настъпи последният месец на годината. Хората, родени през декември, са добри учители! Те винаги споделят знания, опитват се да помогнат на хората по всякакъв възможен начин.

Честността е най-важното нещо в живота им! Те са много активни и обичат да спортуват. Те са организирани и лесно могат да се справят с всякакви сложни ситуации.

1. Първа група

От 1 до 8 декември. Хората, родени в първата група, са устойчиви. Те могат да ви поразят с високомерието си. Но истината е, че те са изключително уверени, че могат да  грешат.

Ако решат да направят нещо, определено ще го направят. Те също така са доста приятелски настроени. Те са любезни, лесно прощават и забравят. Те са храбри и смели. Те обичат да обсъждат и да провеждат изследвания.

2. Втора група

9-15 декември. Ако чувствате, че имате нужда от някого, с когото да поговорите, те винаги и с радост ще ви помогнат. В техния емоционален живот има баланс. Те са силни хора. Преминават през всякакви трудности и препятствия, които се появяват на  пътя им.

Те винаги успяват в това, което правят. Те имат добра памет. Те също така  са и талантливи. Когато става въпрос за постигане на собствените им цели, те винаги са решителни.

3. Трета група

16-22 декември. Тези хора не са особено щастливи в брака, но знаят как правилно да възпитават децата си. Рядко се разболяват. Те имат много силна имунна система. И без съмнение ще живеят дълго. Търсят мир във всичко.

Те са родени под щастлива звезда. Те имат добър вкус. Винаги се стараят да изглеждат добре. Те са независими хора и вярват в  свободата във всичко. Те налагат свои собствени правила.

4. Четвърта група

От 23-ти до края на месеца. Тези хора са най-оптимистичните, които някога сте срещали. Най-приятният човек, който някога сте виждали. Те са изключително грижовни, когато става въпрос за семейството и приятелите им. Те винаги имат нови и творчески идеи.

Те са много благодарни за това, което сте направили за тях, и  са сигурни, че вие знаете това. В приятелството винаги се опитват да ви подкрепят. Те имат късмет в брака.

Защо силните хора оставят кармата да свърши тяхната мръсна работа?

“Помислете на какво сте способни и започнете да помагате на другите хора. Направете това. Кармата работи в много случаи, когато хората проявяват последователност. За определен период от време ще привлечете…

Магнитните бури през декември 2017 г .

Всеки месец учените съставят приблизителен график на магнитните бури, свързани с дейността на Слънцето. Потокът от заредени частици, излъчвани от звездата, възбуждат магнитното поле на нашата планета, в резултат на…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post