пт. апр. 19th, 2024

Подгответе се за хаос в любовта и финансите – нумерологична прогноза за декември 2017 г.

нум

През декември влияние върху хората  ще оказва числото 2. Двойката в нумерологията не е най-добрият покровител. Разбира се, всички числа имат отрицателни страни, но двойката има по-негативни черти от всяко друго число.

Талисмани на късмета през декември заради двойката са  аксесоари със симетрична форма или бижута, състоящи се от две части. Най-добрите цветове през декември са зеленият и черният. Зеленият ще ви зарежда с енергия, а черният ще ви помага в  намирането на мотивация.

Финанси и кариера

Във финансовата сфера „двойката“ ще създава хаос. Това число  е невероятно двусмислено. То може да ви доведе до поражение. За да избегнете фиаско в бизнеса, трябва да сте по-отговорни. Последният месец на зимата няма да бъде най-благоприятният. Не прехвърляйте отговорността за грешките си върху други хора. Така ще си създадете  врагове и ще загубите приятели.

Въпреки факта, че   2  намеква за необходимостта от  работа в екип, по-добре е да останете верни само на себе си и да оставите другите да се занимават сами със своите задължения. В такива периоди е опасно да помагате,  защото в случай на провал веднага ще ви обвинят във всичко. Двойката през декември може да предизвика желанието всеки да прехвърля вината си върху другите, така че не се изненадвайте от такъв вариант.

Двойката може да направи финансовия ви живот по-сложен, като ви подтикне към безразсъдни разходи. Шопохолиците  в тези периоди ще пометат всичко по пътя си и на  Нова година могат да се окажат без пукнат лев, така че всички попадат  в зоната на риска. Умереността ще бъде спасение от проблеми с парите. Поставете си условие: само най-необходимите покупки!

Не забравяйте и това, че от  3 декември планетата на движението, документите и общуването Меркурий,  за последен път тази година ще промени своето движение в обратна посока и ще стане ретроградна.

Любов и взаимоотношения

Двойката е егоистично и абсолютно безпринципно число. Тя ще създаде хаос и в любовната сфера. В любовта можете да очаквате пълно объркване. Справянето с проблемите е  само в  компромиси.

Всеки ще се опитва да тегли одеялото към себе си, което е неприемливо на всяко ниво на отношения. Що се отнася до запознанствата и търсенето на любов, през декември ще бъде трудно да впечатлите   с активност и ярки постъпки. Най-добрата стратегия ще бъде спокойствието и готовността да подкрепите някого, който ви харесва.

В брака и отношения също ви очакват изненади.   Споровете няма да бъдат прекалено емоционални, но те могат да предизвикат не особено приятни мисли.  Животът на хората в такива периоди е доста сложен,   преплитат се много съдби, събитията се променят много бързо.

Не бъдете настоятелни по никакъв начин. В такива периоди е важно спокойно, но категорично да потискате опитите на други хора да вземат живота ви под контрол. Не разчитайте на случая през декември. Това може да унищожи вашия успех в любовта, постигнат по-рано.

Настроение и здраве

Двойката предизвиква егоизъм у хората, затова не сте застрашени от лошо настроение. Светът сякаш ще се раздели на две половини. През тези периоди се случват повечето кавги, раздели и конфликти.

По отношение на здравето, също не всичко ще бъде гладко. Постоянното напрежение ще оказва лошо въздействие върху съня, настроението, върху работата на сърцето. За щастие, няма да има директно негативно въздействие, но трябва да помните, че проблемите, появили се през декември могат да ви навредят дългосрочно. Поради това здравето също няма да е най-доброто. За да бъде всичко наред, научете се да гледате на  света ведро.

Животът ви дава възможност да научите нещо ново през декември. Последният месец от 2017 г. ще бъде един от най-трудните, но ще е много продуктивен. Опитайте се да осъзнаете своето предназначение. Далеч не всеки ще може да промени живота си към по-добро, но всеки може да постигне стабилност.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post