сб. апр. 20th, 2024

Пълен хороскоп за декември 2017 година: Марс ще пречи на Раците да реализират плановете си, Овенът ще трябва да промени мисленето си

03Началото на зимата може да се окаже съдбоносен момент в живота на всеки знак на зодиака. През декември се очаква голяма промяна – това сочат планетите, които ще сменят курса си.

За да останете щастливи и през декември, опитайте се да се настроите на космическите биоритми. Астролозите споделят своите наблюдения, които отразяват основните движения на планетите. Благодарение на това ще можем да видим картината на целия месец и да погледнем в  бъдещето.

Звездите са ни подготвили вълнуващи промени, които ще променят нашето възприятие за живота. За да имате късмет  трябва да поддържате оптимистично отношение и да не се поддавате на провокацията на външни дразнители. Вярата в себе си и вашите успехи ще са  щастливото хапче срещу всичко негативно през декември.

Овен

Марс и Слънцето са двете главни планети, които ще ви извадят от дълбините на негативизма през декември. Това са вашите покровители,  които засилват вашата интуиция, дават ви сили и събуждат бойния ви дух.

Ето защо декември ще ви донесе  необходимите промени за растеж и развитие. Отнесете се към тях спокойно. Нещо трябва да бъде допуснато в живота ви,  и нещо трябва да изчезне завинаги. Звездите ви  съветват да се отървете от негативизма – той ви блокираше през ноември. Време е да промените мислите си, да се отървете от негативните нагласи.

От 1 до 8 декември силите на Марс ще се зануляват, ще трябва да разчитате изцяло на влиянието на Слънцето, което ще бъде силно и мощно до 20-ти. Няма да можете да се проявите докрай: ще трябва да действате по-изтънчено, използвайки хитрост и остроумие.

Но още на 9-ти ще се случи важно събитие за вас – преминаването на Марс в знака на Скорпион. Влиянието на покровителя ще стане силно и интензивно, което ще събуди огнената ви същност. От 9-ти до 31 декември ще е  много благоприятен период от живота ви, така че не се колебайте дълго време и не се сдържайте – взимайте смели решения, действайте и не гледайте назад.

Телец

Вирусните програми, които разрушаваха вашето съзнание, късмет и живот като цяло, трябва и можете да изтриете през декември. Време е да се придвижите напред, към нови мисли и чувства. Венера ще ви накара да захвърлите всичко, което ви съсипва, особено ако това е вашата  грешна представа за живота.

С настъпването на декември, Венера, която управлява вашия знак, ще направи преход в съзвездието „Стрелец“, където ще остане до 25-ти. Тя ще запази умерена активност, благодарение на която ще ви даде много възможности за личен растеж.

Вашият приоритет е   това, върху което трябва да се съсредоточите този месец. Избягвайте прекалено емоционалните хора, не се поддавайте на настояванията на близките, следвайте само своя собствен път. С една дума, определете сами целите на живота си.

От 25 декември до 31 декември Венера ще посети Козирог, а неговото влияние ще остави отпечатък върху финансовата страна на живота ви. По принцип влиянието на Венера няма да се промени, но ще бъде застрашен подреденият ви начин на живот. Но това ще даде тласък на промените в живота ви: ако сте психически подготвени за тях, всичко ще бъде перфектно.

Близнаци

През декември Близнаци ще трябва да обърнат внимание на енергийната си защита. Покровителят им Меркурий, който е в неудобно и енергоемко положение, няма да позволи да излязат над допустимото. Ще се отправите в свободно плаване, само че ще се наложи да гребете в  мъгла.

Първото нещо, което трябва да направите, е да се погрижите за себе си. Съсредоточете се върху това, което е от значение за вас лично – не се ангажирайте с въпроси и притеснения на други хора, не губете енергията си. През декември ще изясните отношенията си с роднините, ако сте внимателни към това как хората реагират на вашите думи и дела.

Докато Меркурий преминава от едно съзвездие в друго и все повече се потопява в бездната на отрицанието, трябва да насочите всички сили, за да се предпазите от негативно влияние. Бъдете предпазливи и не насилвайте събитията, помнете: всичко в  времето си.

Рак

Юпитер ще бъде умерено активен и съзидателен за Раците през целия месец, така че декември може безопасно да се нарече добро време за избавяне от всички проблеми, натрупани през годината.

Вашият покровител е белязан  в Скорпион, което означава, че всичко  тайно ще стане явно. Научете се да се доверявате на чувствата си, особено на интуицията, която няма да ви измами. В трудни моменти, търсете отговори на  вълнуващи въпроси в сърцето си – те вече са там.

Марс, който ще бъде вашият основен враг през декември, ще набере  сила на 8-ми. С отрицателното си влияние той ще ви попречи да реализирате вашите планове. Ще бъдете подложени  на тежки изпитания.

Звездите са сигурни: ще ги издържите и ще продължите да живеете пълноценен живот. Основното нещо – дайте си време за почивка. Не си отказвайте положителни емоции, защото е време да мислите преди всичко за себе си.

Лъв

Главната роля през декември за Лъвовете ще играе Слънцето. Влиянието на вашия покровител ще определи наличието на късмет в живота ви. От 1 до 20 декември – важен период от време за всички, които са решили да започнат живота си от нулата.

Слънцето ще бъде максимално активно, така че творческото му начало няма да ви остави и за минута. Вселената ще ви помогне за да се измъкнете от  лапите на   изгарящи проблеми. Живейте на макс, докажете себе си и покажете на света, кой е господарят тук.

От 21 декември до 31 декември ще откриете дълбочината на емоции, за които дори не сте подозирали. Преодолейте вълнението. Проблеми в живота ви могат да се появят  само поради небрежност. Опитайте се да мислите за всяка стъпка в  тези 10 дни, или се оттеглете на почивка за да вкарате нервите си в ред. Не преследвайте въображаема мечта или успех, дайте им време да „узреят“.

Дева

Съветите на съдбата ще лежат на повърхността. За да ги забележите ще ви помогне  Марс, който ще е особено актуален този месец. Неговата неспокойна и дръзка енергия ще  ви е от полза. В началото се опитайте да отрежете всички неприятни неща и да запазите това, към което ви привлича вашето сърце.

За това ще имате запас от 8 дни. От 1 до 8 декември събитията в  живота ви ще се забавят: възможно е Девите да започнат да се отегчават. Но след декември ще наберат скорост и няма да ви позволят  да се отпуснете, затова се насладете на спокойствието  докато можете.

Още на 9-ти, Марс ще набере сили, като премине в  знака на Скорпиона, в който ще остане до 31 декември. През този период силата му ще бъде много осезаема, ще почувствате силен приток на енергия.

Вселената ще ви принуди да действате с цялата си сила – не се противете. Не позволявайте на никой и на нищо да ви спира, особено когато става въпрос за нещо важно и принципно.

Везни

През декември Везни ги очаква нещо забележително –  преминаването на техния  покровител -Сатурн в съзвездието Козирог, което ще се случи на на 19-ти. Този преход ще даде на Сатурн енергия, която е достатъчна, за да ви помогне да пробиете  в различни области на живота –  любовта и  финансите. Късметът непрекъснато ще върви след вас.

До 19 декември е добре да бъдете по-внимателни. Опитайте се да не излизате оттам, където ви е  добре: големите  възможности ще срещнат Везни само на светло място с комфортна атмосфера. Астролозите препоръчват да посветите две седмици на личен растеж.

Ако приоритетите ви са били неправилни,  трябва да бъдат поставени правилно отново. Живейте според законите на Вселената, ако искате бързо и безпроблемно да решите всички свои проблеми.

Скорпион

През декември, за да станат щастливи, Скорпионите ще трябва да направят крачка назад, защото много врати се отварят. Астролозите са сигурни: можете да достигнете ново ниво, защото за вашето щастие ще воюва Марс. До 9 декември  бъдете изключително внимателни: когато става дума за важни неща  не позволявайте на никой да ви отнема инициативата, тя трябва да ви принадлежи само на вас.

Въздействието на Марс през първите 8 дни на месеца ще бъде слабо, но късметът ще остане с вас. Проблемите изглеждат непреодолими, но това е измамно. Всъщност нищо няма да бъде невъзможно за вас. И на 9 декември ще се  убедите в това. Марс ще стане по-силен, а с него и вашата енергия.

От този ден нататък ще трябва да влагате всичките си сили в това, в което вярвате, и ще го постигнете. Ще ви трябват доста сили, но те ще се насочват към вас в неограничени количества. Не се плашете, вървете напред и в любовта,  и на работата.

Стрелец

Голяма част от това,   което Стрелец мислено си е пожелавал, ще стане осъществимо още през декември. Усиленият Нептун ще бъде вашият водач в  света на късмета, просперитета и успеха. Ще ви пречат само личния  набор от отрицателни нагласи или нежеланието  да промените нещо.

Покровителят ви ще бъде силен и много активен, така че успехът,  може да се каже, вече е в джоба ви. Вие сами ще почувствате силно желание да подобрите живота си, да продължите напред, да постигнете това, което желаете. Не се опитвайте да се сдържате: изпълнете мечтата си сега или никога.

Проблемна тема може да се нарече само   негативното  мислене. Липсата на положително отношение може да разруши вашите планове и дори положителното влияние на покровителя ви  няма да ви помогне. Не усложнявайте живота си с натрапчиви мисли. Само от настройката на мислите ви зависи вашият успех.

Козирог

Дръзкият Уран е вашият щастлив талисман през декември. Неспокойната енергия на тази планета ще определи необходимото темпо за събитията в живота ви и ще ви свърже с късмета. Уран отдавна е започнал ретроградно движение в знака на Овен, така че помислете за всяка стъпка. Най-добре е да се избягват необосновани рискове. Опитайте се да не се поддавате на убеждаване – пазете се, ако става дума за вашето лично щастие.

От вашите антагонистични планети трябва да се открои само Нептун. Неговото пребиваване в Риби ще го направи силен, но това не е достатъчно, за да ви съсипе живота.

Във всеки случай си заслужава да бъдете подготвени за драстични промени. Опитайте се да не зацикляте на възможни неуспехи и неочаквани резултати. Ако нещо се обърка, както сте планирали, не губете надежда – продължавайте да управлявате съдбата си.

Водолей

Венера, вашият главен помощник, ще остане неутрален този месец. Нейното влияние няма да се издигне над умерената дейност, което ще накара много от вас да се притесняват. Декември обещава да премине в тих режим, без резки завои и сериозни проблеми.

Може да пострада само вашата увереност. Липсата на мотивация вероятно ще бъде най-важният ви проблем този месец. Астролозите ви съветват да поддържате контактите си: полезни запознанства ще ви помогнат да постигнете това, което е важно за вас.

В останалото последният месец на 2017 г. ще премине в  отлично настроение, ако се  заставите да нервничите по-малко. Декември ще ви даде шанс да започнете отново. Венера ще докосне душата ви и сърцето ви – предайте се без съпротива. Бъдете открити към всичко ново, особено когато става дума за любов. Забравете за минали обиди, доверете се на хората, които обичате.

Риби

Юпитер и Нептун – ето от кой ще зависи вашето щастие през декември. Да започнем с Юпитер. През месеца той няма да  промени характера си, енергията му няма да падне и наполовината, което може да се нарече добър знак за всички онези, които искат да променят живота си към по-добро.

Творческото настроение на Юпитер ще ви помогне да се съсредоточите върху важното, като елиминира ненужното. Според прогнозите на астролозите, вас ви чака горещо време и силите трябва да ви стигнат за всичко.

Що се отнася до Нептун, той ще бъде силен и могъщ. С това състояние на вашите покровители ще ви бъде трудно да се скриете от късмета – той буквално ще ви преследва.

С решение, което трябва да вземете през декември,  е по-добре да не се колебаете: действайте бързо и по оригинален начин, както само вие знаете. Емоционалната подкрепа ще ви бъде предоставена от близки хора, които ще ви обгърнат с грижи. Като цяло, не се притеснявайте – звездите ще бъдат на ваша страна.

Защо силните  хора оставят кармата да свърши тяхната мръсна работа?

Защо силните хора оставят кармата да свърши тяхната мръсна работа?

“Помислете на какво сте способни и започнете да помагате на другите хора. Направете това. Кармата…

 

През декември се раждат само решителни, свободолюбиви, независими и смели хора

Скоро ще настъпи последният месец на годината. Хората, родени през декември, са добри учители! Те винаги споделят знания, опитват се да помогнат на хората по всякакъв възможен начин. Честността е…

  • Подгответе се за хаос в любовта и финансите – нумерологична прогноза за декември 2017 г.

 

Подгответе се за хаос в любовта и финансите – нумерологична прогноза за декември 2017 г.

През декември влияние върху хората  ще оказва числото 2. Двойката в нумерологията не е най-добрият покровител. Разбира се, всички числа имат отрицателни страни, но двойката има по-негативни черти от всяко…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post