чт. мар. 28th, 2024

Най-лошото, което може да се случи със зодиакалните знаци през 2018 година

зодиак

Какви страсти …Какви чудеса :) Не е кой знае колко сериозно, но пък знае ли човек????

Овен (21 март – 19 април)

Поради пристъпи на социофобия,  ще започнете да пушите за да изглеждате по-съсредоточени и спокойни. Но поради високата цена на цигарите и неприятния  след това вкус,  този навик ще ви преследва за кратко. Ще промените живота си и здравето си, като се срещнете  с приятна особа във фитнес залата.

Телец (20 април – 21 май)

През зимата ще се почувствате депресирани и унили. Поради това ще започнете да наблягате на храна и скоро няма да можете да се познаете в огледалото. Тогава ще започнете строга диета, да тренирате и още до началото на пролетта допълнителните ви килограми ще се изпарят като сняг под топло слънце.

Близнаци (22 май – 21 юни)

През лятото ще срещнете личност, която е приятна, очарователна и секси. Тя ще ви завладее, а след това ще изчезне, оставяйки ви с разбито сърце. Но в края на август, когато седите на пейка в парка, съжалявайки себе си, ще срещнете любовта на живота си и ще забравите този, който ви е захвърлил.

Рак (22 юни – 22 юли)

Веднъж след нощно парти ще се събудите и ще разберете,  че сте загубили кредитната си карта. След това ще получите смс с  потвърждение от банката, че някой е използвал картата. За щастие банката ще възстанови загубите ви и вие ще отбележите това перфектно, като похарчите върнатите ви пари за нов купон с приятели.

Лъв (23 юли – 22 август)

Това, от което сте се страхували няколко години, ще се случи –  компанията, за която сте работили, ще ви уволни без предупреждение. Това е лошата новина. Но след няколко дни, докато сте без работа, ще срещнете очарователен човек. След като му оставите телефона и мейла и забравите за тази среща, внезапно ще получите  изгодно предложение за работата на мечтата си.

Дева (23 август – 22 септември)

Далечен роднина ще започне да пуска клюки за вас. Ще се тревожите за това, защото ще ви се струва, че  вашето семейство вярва в клюките. Обаче скоро клеветникът ще бъде задържан в полицията за хулиганство и побои и репутацията ви ще бъде спасена.

Везни (23 септември – 22 октомври)

По време на рутинен медицински преглед, лекарят ще забележи подозрително образувание  върху гърба ви. Той ще ви препоръча да си направите изследване  за рак, вие ще стоите като на тръни няколко дни, като мислено се  сбогувате със света и съжалявате, че не сте устроили добре личния си живот. Резултатите обаче ще бъдат отрицателни и много приятен познат на лекуващия ви лекар ще ви покани на среща.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Връщайки се от супермаркета към колата си, оставена в тъмното на отдалечен  паркинг, ще забележите, че човек, който ви следва, прави неприлични коментари. Бързо ще се затичате към колата си, като през това време ще се обадите на полицията, ще отворите колата и ще потеглите с бясна скорост. А на следващия ден ще видите в новините, че вашият преследвач е бил арестуван за поредица от сексуални нападения.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Колата ви ще бъде открадната, което няма да ви позволи   избор, освен да пътувате с обществения транспорт. Седмица по-късно човекът, който я е откраднал, ще попадне в пътно-транспортно произшествие и ще се намери. По време на разследването ще бъде установено, че колата е открадната и принадлежи на вас. Похитителят ще бъде арестуван, а застрахователите ще ви платят повече, отколкото сте очаквали, така че ще можете да си купите нова кола, а и пътешествие, за което отдавна сте мечтали.

Козирог (22 декември – 20 януари)

През лятото на   почивка в палатки с приятели ще ви ужили оса. Болката ще бъде непоносима, но за щастие до вас ще се окаже един прекрасен човек, който разбира от билки, той ще ви направи отвара, облекчавайки страданията ви. Неговата доброта и нежност ще доведат до нощ на екстаз между вас в просторната му палатка.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Семейството ви ще се събере за да оплаче смъртта на чичо ви, който сте видели само няколко пъти, но винаги сте обичали. Той е бил мил човек, отдаден на семейството и приятелите си,  и обичан от всички. Искрено ще тъгувате за него. Единственото нещо, което ще ви зарадва е кръглата сума, завещана ви от него, и така ще изплатите всичките си дългове.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ще получите мистериозни съобщения от неизвестен номер. В тях ще бъдат посочени вашия адрес,  компанията, в която работите, колко сте  красива и как искат да ви отвлекат, за да се радват  всеки ден на вашата компания. Но когато вече сте готови да отидете в полицията, този „призрачен непознат“ всъщност ще се окаже влюбен във вас млад мъж, твърде срамежлив, за да говори с вас…

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

Овен Овенът през 2018 г. трябва да демонстрира най-добрите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, за да не правите грешки и за да привличате към себе си достойни…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post