пт. апр. 19th, 2024

Мудра, осигуряваща достъп до постоянно изобилие

07 (18)

Тази мудра е особено необходима на  хора с нестабилен източник на доходи. Тези, които често са без работа, временна работа,  случайна работа или са на постоянна работа, но с нестабилна доходи, и за тези, чийто бизнес е колеблив.

Всичко това означава, че имате изкривяване на енергията,  Потокът, по който тече  паричната енергия е нестабилен и от време на време пресъхва, сякаш някой го блокира със стена. Необходимо е да се премахнат тези пречки и да се създадат условия за равномерно и  изобилно течение на паричната  енергия и ситуацията ще се подобри.

Как работи мудрата?

Тази мудра създава във вашия живот полюс за привличане на  постоянен и стабилен поток от парична енергия и материални блага. Това не означава, че всички блага веднага ще се изсипят  върху вас в изобилие.

Те ще идват на порции до степен, че  да не създават дискомфорт, а в  живота ви всичко да е достатъчно.  За вас ще започнат да се появяват нови източници на доходи, а  предишните източници или ще се стабилизират  или ще изчезнат като ненужни. Можете да получите изгодна работа или да стартирате свой бизнес, а можете да получите и добре платена работа.

Как да се практикува?

Мудрата трябва да се прави  една седмица два пъти на ден в продължение на 2-3 минути: сутрин веднага след събуждане и вечер точно преди лягане. След това се прави почивка една седмица и после отново се  изпълнява в продължение на една седмица по същия начин.

Описание

1. Поставете ръцете си пред себе си, дланите нагоре, пръстите са изправени.
2. Съединете дланите си като чаша – сякаш искате да загребете вода. Страничните повърхности на малките пръсти са плътно долепени един до друг.
3. Съединете възглавничките на палеца, показалеца и средния пръст на всяка ръка така, както е показано на картинката.
4. Затворете очи. Дишайте дълбоко и свободно.
5. Фокусирайте се върху  точката между веждите, представете си, че тя  е източник на ярка златна светлина.
6. Създайте намерение да се свържете с постоянен и неизчерпаем източник на изобилие.
7. Останете в това положение в продължение на няколко минути.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post