чт. апр. 18th, 2024

Днес е 12/12 – Денят на Магическата дузина, когато се отваря Порталът на Златния Ангел

magКак правилно да формулираме желание в този ден  за да се изпълни?

Числото 12:12 – това  честотата на познанието и мъдростта, както и показател за защитата на висшите сили. Това е много благоприятна комбинация от цифри, което сигнализира, че човек е достигнал енерго- информационно равновесие с външния свят.

По-конкретно:  Всички нумеролози и астролози съветват точно на 12.12 да намислите  най-съкровеното си желание и дори не само едно!

1. Напишете желанието си НА ХАРТИЯ. Това помага да се обмисли добре  желанието и да се конкретизира всяка дума. Писалка  и лист хартия са магически инструменти.

2. Мнозина препоръчват да се формулира желанието в настоящето или в миналото, сякаш вече се е сбъднало. Например: „Моето тегло е 57 кг.“ А  ако, например, искате да си купите апартамент, тогава можете да използвате минало време: „Купих тристаен апартамент“, „Омъжих се“.

Има хора, които препоръчват формулировката да е  в БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ. Почти всички психолози и автори на книги забраняват да се използва  думата ИСКАМ. Но аз, например, много пъти си намислях  желания с думата „искам“ – и  всички се сбъднаха! Ето защо най-важното правило са вашите вътрешни усещания. Ако  формулировката  на желанието в сегашно време предизвиква противоречие – не я  използвайте.

3. При формулирането на желанието не може да се  използване частицата „НЕ“. Например: „Не съм болен“ – не е добре. Вместо това е необходимо да напишете: „Аз съм здрав“.

4. Желанието трябва да бъде екологично –  Желанието ви не трябва да бъде вредно за другите хора.

5. Не си намисляйте желание за други хора. Например, не можете да искате „мъжът ми да спре да пуши“. Може би той не иска това? А ако той иска, тогава нека сам да пожелае: „Аз водя здравословен начин на живот, аз съм освободен от тютюнопушенето“.

Ако все пак вашето желание включва други хора – тогава формулирайте вашето желание по начина, по който го виждате чрез Себе си. Например: „Виждам съпруга ми трезвен, водещ здравословен начин на живот“ или „Аз съм щастлива майка на здрави деца“.

6. Вие не трябва с вашето желание да се опитвате повлияете на съдбите на други хора. Например намисляйки си желанието да се омъжите – не го формулирайте така „Аз съм омъжена за Иван Иванов“. Формулирайте го по-добре „Аз съм омъжена  за добър, интелигентен и щедър мъж.“ Първо, по този начин вие не принуждавате Иван, не влияете върху неговата душа, на неговия избор,  второ – вашият бъдещ съпруг може да бъде 100 пъти по-добър от Иван.

7. Конкретизирайте вашето желание, обърнете внимание на ДЕТАЙЛИТЕ. Например, ако искате да закупите автомобил – посочете марката, цвета, годината на производство, не забравяйте да напишете как го купувате – плащате цялата сума или на кредит.

8. Избягвайте „размити“ желания с думи като ПО-ДОБРЕ, ПОВЕЧЕ, МНОГО. Тези думи могат да бъдат включени само в конкретно желание. Например, не може  да звучи така: „Аз печеля много.“ Формулирайте  желанието по следния  начин: „Печеля повече от 5 хиляди евро на месец.“

9. ОБМИСЛЕТЕ ВСЯКА ДУМА в желанието си. Например можете да искате да спечелите екскурзия до екзотичен остров  (или кола). Можете да  ги спечелите (например в лотарията), но   да се окаже, че няма да го получите и да го използвате по някаква причина.

Например, в  този момент няма да имате виза  или да ви вземат шофьорската книжка. Ето защо е по-добре да формулирате така,  сякаш  вече  пътувате до острова (или вече притежавате кола).

10. Напишете вашето желание, така че да ви хареса всяка дума в него. Ако дори и само една дума предизвиква и съвсем малко съмнение –  формулирайте го по различен начин.

11. Избягвайте абстрактни желания – когато съставяте желание трябва да имате ясна картина пред очите си. Например, абстрактни желания са „Подобрих условията си на живот“, „Намерих моето призвание“ не носи никаква картина, никакъв конкретен образ. Следователно, след като композирате желанието си, проверете дали в главата ви има ясен конкретен образ на вашето желание.

12. Добавете към вашата „картина“ други важни компоненти:

– слух (какво чувате, когато вашето желание се изпълни?). Например, чувате двигателя на колата си; чувате как вашият приятел ви поздравява за тази придобивка и т.н.

– аромат, мирис (какъв мирис чувствате, когато се изпълни вашето желание?).

Например, усещате скъпата миризма на кожения салон на автомобила или аромата на вкусно ястие в новия ви апартамент и т.н.

– вкус (какъв вкус чувствате в момента, в който вашето желание е изпълнено?).

Например, усещате сладкия вкус на прясно изпечен кроасан и вкус на ароматно кафе, когато сте  в улично кафене на екзотичния остров …

– тактилни усещания (какво чувствате, когато докосвате обекта на вашето желание с ръцете си?). Например, когато докосвате новото си кожено палто, усещате гладкостта и нежността на тъканта му, много ви харесва да правите това …

13. За да се изпълни вашето желание по най-добрия и най-благоприятен начин, без да навредите на себе си или на другите –   в края на желанието трябва  да добавите такива фрази:

– Желанието ми се изпълнява по най-добрия и  възможен начин.
– Благоприятно за мен и за целия свят.
– За общото благо.
– за Върховното добро и в хармония със света.
– Нека бъде така или много по-добре.

14. Желателно е да вмъкнете такива думи във вашето желание като „лесно, радостно, с удоволствие“. В края на краищата, вие искате да получите това, което искате по този начин – лесно, с радост и с удоволствие! Например: Аз лесно си купувам кола … пътувам с радост …, работя и печеля с удоволствие …

15. И най-важното – НИКОГА НА НИКОЙ НЕ КАЗВАЙТЕ  за вашето желание. Защото, разказвайки за вашите желания на други хора (дори и на най-близките) – вие губите енергията, необходима за изпълнението му. Тогава, когато желанието се сбъдне,   всички ще узнаят за това.

Всъщност тук има един нюанс! Ако имате общо желание, например със съпруга си (жена, майка, дете), тогава е естествено по-добре да формулирате направите желанието си  всички заедно. По този начин не губите енергия,  напротив,  усилвате я много, много пъти!

Например искате нов апартамент за цялото семейство; или искате ваш  роднина да се възстанови; или искате дете. Съберете цялото семейство – и формулирайте заедно желанието!

Този пункт  работи много добре, той е проверен от личен опит. Веднъж измислихме много важно желание за цялото семейство. И, разбира се, то се реализира по най-невероятния и чудесен начин!

16. Скрийте листа с желанието на мястото, където никой да не може да го намери, а когато желанието се изпълни, го изгорете и хвърлете пепелта в течаща вода или някъде в  постоянен водоем.

Алис

Магията на образите: Вярвате ли, че само една снимка може коренно да промени живота ви?

Магията на образите: Вярвате ли, че само една снимка може коренно да промени живота ви?

Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се вярва? Всъщност  точно това твърдят експерти в сферата на биоенергетиката.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post