пт. апр. 19th, 2024

Кои знаци на Зодиака ще забогатеят през 2018 г.? Телец, Дева и Козирог!

богатство

2018 г. ще премине  под контрола на стихията на Земята. Съответно, на първо място финансов късмет ще имат тези знаци, които са под нейното покровителство.

Това  са Телец, Дева и Козирог. Стабилната енергия, пресметливост  и способността им да  изчисляват всичко с няколко стъпки напред,  ще помогнат на представителите на тези знаци да постигнат материален просперитет и значително да увеличат своето богатство.

Но няма да мине и без проблеми: много е важно те да следят  спокойствието им да не се превърне в пасивност, а навикът да претеглят всички плюсове и минуси – в  нерешителност.

Земната стихия  добре се съчетава  с водата, защото водата захранва земята, дава живот. Това означава, че през 2018 г. късметът няма да подмине и  представителите на стихията на Водата: Рак, Скорпиони и Риби.

Ще имате много шансове за успех, ще бъде важно да ги забележите навреме и да не ги пропуснете. За съжаление, известна  пасивност и склонността  да се потапяте в света на мечтите и илюзиите, които са ви свойствени, могат да се превърнат в сериозна пречка за успеха.

Стихията на  Огъня не се съчетава особено много със Земята. Огънят олицетворява неподчинение, дисхармония, импулсивност и бунт, а Земята, напротив, се смята за символ на спокойствие, ред, точност и предпазливост.

Абсолютната противоположност на характера на тези стихии,  може да направи 2018 г. неуспешна за Овен, Лъв и Стрелец. Темпераментът  на представителите на този знак, напълно противоречащ на стихията на Земята, може да си направи жестока шега с тях.

През 2018 г. за успех няма да са  достатъчни тези методи, които сте използвали и които следвате: рискът  може да се окаже неоправдан, хазартът – да ви заведе някъде, където не сте планирали, а  импровизация без никакъв първоначален план може да доведе до поражение, а  до  печалба.

Стихията на Въздуха е противоположна на Земята. Това са две полярни стихии, затова за  въздушните знаци на Зодиака – Близнаци, Везни и Водолей – 2018 г. няма да бъде лека. Тежката енергия на Земята ще потиска техните стремежи.  А шансовете им за успех ще бъдат много по-ниски от тези на другите знаци на Зодиака. Астролозите ги съветват да заложат на утъпканите вече пътеки и да не правят излишни движения – само така могат да запазят това, което вече имат.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post