сб. апр. 20th, 2024

Магията: Защо вашата котка е дошла именно при вас и защото в този ден

котка

Кучета се считат за защитници на хората. Котката не лае по минувачите, не им се нахвърля. Но именно тя предпазва дома  от проникването на истинското зло – негативните същества  от демоничния свят, неканените гости, които вие не можете да видите.

Ние  си мислим, че решението да си вземем котка е наше. А всъщност котките  по определени причини са ни избрали точно нас и са ни назначили за своите стопани.

Защо  котката е дошла при вас?

Да определим нейните „цели и задачи“ ще ни позволи астрологията: в зависимост от месеца, в който котката се е появила у дома, можем да кажем от какво се опитва да защити собствениците на дома.

Ако тя се е  засели у вас в месеца на Овена, значи  някой от семейството се нуждае от енергийна подкрепа. Освен това котката, която е дошла  по това време, ще ви накара да се откриете към външния свят.

Вярно е и това обаче – котето „Овен“  ще ви  донесе много тревоги: може да избяга в средата на нощта, да драска по вратата по всяко време на деня и да иска повече внимание. Докато  търсите своя  домашен любимец,  ще излизате по улиците или ще се  качвате на дървета  за да свалите  нещастното животно от клона. Но това е за ваше собствено добро: вашият дом и вие сте твърде затворени.

В месеца на Телец котката ще ви осигури защита от загуба на енергия, от крадци, от загуба на материални ценности, от негативни емоции. Ако точно по  това време се е появила вашата котка, значи някой иска да ви ограби или да се опита да ви направи магия.

Всичко това се отнася не само за  апартаменти и къщи, но и за  институции, офиси. Между другото, ако се притеснявате за пари, котката „Телец“ е способна да „зарежда“ вашия портфейл, спестовна сметка или кредитна карта. Погалете котето с тези символи на материален успех, нека те трият в тях гърбовете си и ги удрят с лапите си.

Котка, която се е появила в месеца на Близнаци, ще избави  стопаните си от лоши връзки и ненужни хора у дома, а освен това тя отлично може да се справи с вашето главоболие и е в състояние да подобри паметта на собствениците: именно това  прави, когато мърка до ухото ви.

На студентите и учениците котката „Близнаци“ ще помогне  да се подготвят за тестове и изпити. Ако процесът на обучение не върви добре – отделете на котката повече внимание, поиграйте с нея.

В месеца на Рака, както и в месеца на Телец, котката ще помогне да се преборите с негативизъм, свързан с имоти. Ако животинчето се е появило по това време, значи в дома ви са се натрупали много неща, заредени  с негативна или застояла енергия.

Смело  хвърляйте всичко от шкафовете директно на пода – нека котката да се потъркаля в залежалите поли и блузи. А в същото време вие ​​сами ще разберете: какво си струва да оставите и от какво има смисъл да се отървете.

В месеца на Лъва котките трябва да предпазват домакините си от ненужни харчове и от нахлуването на тъмни сили. В особено опасни случаи могат да се появят дори няколко котки, за да защитят вас и децата ви от разрушителни емоции и пагубни привързаности.

През месеца на Дева, котките идват в дома на тежко болните, а също и на местата, където се налага тотален  ремонт. Те са най-добрите борци срещу господство на всякакви злини – както обикновени, така и астрални: мишки, хлебарки, и всякакви духове. Такива котки не остават дълго време в къщата: това са „кризисни работници“. Те се появяват, вършат работата си и заминават на друго място.

В месеца на Везни котката ще се появи за да пази вашата къща и семейство от разпад. Тя  ще ви помогне да се справите с негативизма и уроките на други хора, от клевети, ще ви предпази от загуба на  имот – особено ако някой ви съди за това .

Ако котката се е заселила у  вас по това време, ви съветваме да застраховате къщата срещу всички възможни щети и за всички възможни случаи, а животно, което идва  при вас по това време, показва възможна смяна на жилището, дори и  със  съдебна намеса: принудителна продажба, размяна.

В месеца на Скорпион котката целенасочено се бори с черна магия, която сега е особено силна. Появата на четирикракия магьосник показва директно силно негативно въздействие, най-често насочено към някой  от двойката ( заклинания, магии).

В месеца на Стрелец  котка рядко идва в къщата, но ако това се случи, смятайте това за сериозно предупреждение: към къщата ви е насочена негативна енергия от страна на властимащ човек или от псевдорелигиозни секти.

В  месеца на Козирог котката ви казва, че сте  твърде много затворени и е време да пуснете още  някой друг в жилището. Ако в този момент самотна жена стане стопанка на котка, знайте: в близко бъдеще тя няма да  може да се ожени или да се сприятели. Не вземайте котката, по-добре се опитвайте да се разделите със самотата колкото е възможно по-скоро, като преобразите себе си и дома си.

В месеца на Водолей котката внася в живота ви вятърът на свободата и промяна. Тя  буквално е готова да ви изгони от къщата, ако не спрете да се изолирате, ако не разширите кръга си на общуване.

В този месец котката е готова да създаде  котешка детска градина в дома ви, за да запълни пространството със свежа енергия. С всички сили тя ви показва, че в къщата ви няма достатъчно топлина, любов и приятелски отношения.

През месеца на  Риби котка ще се настани до огнището ви, ако от него идва  остър мирис на самота, ако на вашият дом е начертан магически знак за овдовяване или за  „венец за безбрачие.“ През този месец котките идват в къщите на магьосници, като им помагат да извършват магически ритуали.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Хората с лоша карма мразят котките

Повечето нормални хора се отнасят към котките много положително, но някои изпитват към тях с нищо необяснима враждебност. Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв поглед, какво от…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post