сб. апр. 20th, 2024

Овните се мобилизират, Близнаците овладяват нервите си, Тотален успех за Везни – Седмичен хороскоп: 18 до 24 декември

хороскопОвните се мобилизират,  Близнаците овладяват нервите си,  Тотален  успех за Везни – Седмичен хороскоп за периода 18 – 24 декември

 ОВЕН

Мобилизирайте се

Активността ви ще ви издигне на една нова, по-съдържателна позиция в духовен план. Новите  седем дни ще предоставят на Овните добри възможности за професионален напредък, за удовлетворителни печалби и за реализация на делови цели. Късметът ви е много силен, но това едва ли ще е достатъчно за успех във всичко. Налице за мнозина от зодията е отпускане и недостатъчна активност при реализирането на готови за осъществяване проекти.Мобилизирайте се за да успеете! Вторник е  по-спокойни. Останалите дни ще са малко по- тежки.

 ТЕЛЕЦ

Напрежение

Добрите перспективи  пред вас са пропорционални на желанието ви да работите и да се развивате. От гледна точка на шанс за финансов успех и за реализация на целите в бизнеса, седмицата ви предоставя добри условия. Главният въпрос се свежда до възможността да се възползвате от условията, което едва ли ще е лесно,  ако не овладеете повишената си нервност. Задължително е да го сторите, защото ще последват събития, които ще ви лишат от стабилност. Всички дни от периода са много нервни и напрегнати, което силно ще затрудни разгръщането ви.

 БЛИЗНАЦИ

Овладейте нервите си

С хубави емоции ще поддържате доброто си настроение днес. Близнаците добре знаят, че слабото им място са нервите, а качественото им овладяване изисква повече волеви усилия. Периодът ще ви сблъска с изненадващо развитие на делови въпроси. Тези събития не бива да ви изваждат от равновесие, защото  можете да  допуснете грешки, които ще окажат лошо влияние върху ситуации,  свързани с бъдещето. Петък не е лош, но е   нервен. Уикендът е по-добър. Понеделник и вторник са трудни. Следващите дни са по-добри.

  РАК

Стабилизирате се емоционално

Заетостта ви изисква да се съсредоточите и да изпипвате всичко до най – малката подробност. Вашата делова реализация и контактите в близкия кръг и обществените среди ще са на завидно ниво. Трябва на наблегнете на емоционалната си стабилизация. Личи, че в това отношение сте нестабилни и трудно се мобилизирате, за да реагирате правилно при нечия атака. В петък проявете повече активност за реализиране на целите. Уикендът е добър но има и нерви.Повече напрежение e възможно в  понеделник и четвъртък,  вторник и сряда са по-спокойни.

ЛЪВ

Засилена нестабилност

Добрата ви физическа и духовна форма ще ви позволи да проявите активността си в много посоки. Представителите на Лъв са най-силно засегнати от силите предизвикващи нестабилност. Причината за появата й е така характерната за вас липса на търпение.Периодът ще е доста труден за действащите в бизнеса. В тази сфера се очертават промени, включително и неблагоприятни. В петък кавги и силно напрежение. Уикендът е благоприятен, а понеделник ще доста труден и ярко напрегнат. Следващите дни от периода са сполучливи за реализация на целите.

 ДЕВА

Отстраняване на пречки и проблеми

При условие, че не се поддавате на нервна превъзбуда в службата и деловите среди, ще успеете да реализирате професионалните си задачи. Седмицата ще е успешна за отстраняване на пречки, и за финансови постижения. Петък е напрегнат, но успявате. Уикендът е с по-нервна неделя, но е добър. Понеделник е много труден. Напрегнат е и вторник, а другите дни са добре.

 ВЕЗНИ

Пълен успех

Моментът за по-значителна делова промяна настъпва през предстоящата седмица за Везните, освен че по определение периодът е силно благоприятен за ползотворни контакти с влиятелни личности, за парични печалби и за успешно провеждане на преговори и договори. Възможно е да се сблъскате с неуспех по въпроси от лично естество. Петък е чудесен, а уикендът е по-нервен. Делниците са превъзходни. Малко по-напрегнат ще е вторник.

  СКОРПИОН

Решителни и непреодолими

Присъствието на  Сатурн в Скорпион ще причинява дискомфорт на представителите на знака.  Ще имате възможността да си го докажете през следващите дни, през които напрежението и успехите ще се редуват. Петък ще е доста напрегнат. Уикендът е благоприятен, но неделята  носи и ядове. Останалите дни предвещават делова сполука и промени в личен план.

СТРЕЛЕЦ

Стабилност

Това е етап на стабилност, обхващаща ви в личен и делови аспект, но по отношение на деловите реалности ситуацията ще е по-напрегната и по-нервна. Въпреки това сполуката е неизменна през седмицата. Проблеми във  всекидневието има, но те не са непреодолими. Петъкът ще е напрегнат и ядовит. Нервността ви ще се задържи през уикенда, а понеделник ще е променлив. Следващите три дни ще са едновременно и успешни и с подчертана нервна превъзбуда.

 КОЗИРОГ

Проблеми  в бизнеса

Успехите на Козирозите са налице, защото разчитат предимно на себе си, и няма как да се превърнат в жертви на недобронамерените. През тази седмица  по-зорко да следят делата си ангажираните в съвместен бизнес. При вас се наблюдава начало на дестабилизация. Уловите ли навреме процеса, ще успеете да отстраните негативните влияния. Петък и уикендът ще бъдат много нервни. Понеделник, вторник и сряда ще са благоприятни. В четвъртък – напрежение.

ВОДОЛЕЙ

Реализация на целите

Мнозина от Водолеите ще приложат дяволски хитрини, за да придобият нещо, към което се стремят. Периодът е  благоприятен за вас, защото ще ви радва със силен късмет. Във финансов аспект се очертава началото на промени, а обществените позиции на мнозина са загубили известен процент от стабилността си. Засилената острота във взаимоотношенията с другите ви вреди. В петък преодолявате проблеми. Уикендът и делниците ще са нервни, но и успешни.

 РИБИ

Нелош късмет!

Седмицата ще е важна за мнозина от Рибите, защото създава условия за делова и професионална нестабилност, която няма да ви навреди финансово, но ще ви опъва нервите през тези седем дни. За някои от зодията въпросната нестабилност засяга предимно здравословното състояние. Етапът ви носи добър късмет. Хубаво е да снижите остротата във взаимоотношенията си. Петъкът и уикендът са нервни. Делниците носят проблеми, но ги преодолявате успешно.

Пълен хороскоп за декември 2017 година: Марс ще пречи на Раците да реализират плановете си, Овенът ще трябва да промени мисленето си

Началото на зимата може да се окаже съдбоносен момент в живота на всеки знак на зодиака. През декември се очаква голяма промяна – това сочат планетите, които ще сменят курса…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post