чт. апр. 18th, 2024

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

25497457_2044432785786810_1912576026_n

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората.

Можете да станете жертва на тези негативни последици, без да го знаете! Има някои признаци, с които можете да определите дали сте под влиянието на тъмната енергия или не!

1. Висока емоционалност

Има моменти, когато в живота ви се случват твърде много негативни  събития и тъй като вие не ги контролирате,  ставате невероятно емоционални.

Първото нещо, което се случва с вас, когато сте заобиколени от негативна енергия – това е, че вие сте много емоционални и трябва  да направите нещо, за да го спрете, да  отстраните този негативизъм от  живота си, дори ако това са  близки или приятели, които ви заразяват с  тази тъмна енергия ,

 е

Вие продължавате да говорите за миналото и за грешките, които сте направили. Помнете, че като се обвинявате за това, което вече е минало, не ви очаква  нищо добро. Престанете да се сравнявате с другите, мислейки, че сте далече зад тях! Не забравяйте, че правите всичко възможно!

6. Съмнения

Можете да започнете да мислите за себе си като за някой, който не е достоен за това, което има. Всичко се случва поради тази негативна и тъмна енергия. Започнете да мислите за всички положителни неща, които сте направили в живота си, които са ви направили това, което сте сега.

7. Интроверт

Не обичате да ходите на партита и да се срещате с приятели. Вашият ум е уморен и предпочитате да си останете вкъщи, като не  правите  нищо!

8. Перфекционист

Винаги се чувствате разочаровани и раздразнени, защото другите са по-добри от вас. Усещането за перфекционизъм може да бъде и проява на негативната енергия. Защото  когато смятате, че нещата не са достатъчно добри, трябва да ги правите по-добре. Трябва да печелите във всички спорове!

9. Обмен на негативни  истории

Ако наскоро сте разменили  негативни истории с приятелите си, това означава, че сте под влияние на негативна енергия. Тази негативна история може да бъде за каквото и да било, но със сигурност в нея има  негативизъм!

https://www.dazzling.news/a2923/9-signs-that-you-are-affected-by-negative-energy-1?page=6

Последвайте ни в Телеграм

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post