сб. апр. 20th, 2024

Кои са зодиакалните знаци с най-мъдрите души?

душа
 Често човек с достатъчно мъдра душа предпочита да се уединява, да избягва тълпи, да е затворен и замислен. 

Някои хора, вероятно, се раждат със стара и мъдра душа, сякаш носят на раменете си огромния  натрупан  опит от няколко живота. Техните действия са разумни и зрели, а мислите им –  рационални и дълбоки. Ако прераждането е реалност, то това,  може би,  е неговото проявление.

Често човек с достатъчно мъдра душа предпочита да се уединява, да избягва тълпи, да е затворен и замислен. Той се нуждае от време за да мисли  и е доста придирчив към околните. Доколко  мъдра може да бъде  душата ви и какво говори за това вашият зодиакален знак?

1. Овен

Вие не пилеете времето си за да формулирате множество въпроси, както и не чувствате необходимостта да се оправдавате за собственото си поведение. Вашето време е ценно  и не търпите  глупости. За вас е по-добре и по-лесно да направите нещо, а  не да изричате гръмки фрази. Вие сте праволинейни и безхитростни, затова не си губите времето за дреболии, предпочитайки да действате  активно, следвайки вътрешния си глас.
 
2. Телец

Вие не си играете  с емоциите на хората и не искате да носите чужда  маска. Считате, че съвременните правила са твърде изкуствени и  през цялото време се изумявате, защо хората не могат просто да са честни и открити. Винаги изразявате  всичко ясно.

3. Близнаци

Вие никога доброволно не се вкарвате рамките на стресови ситуации, и винаги се грижите за това с кой и как да прекарате свободното си време. Вие не имитирате дейност и сте склонни да общувате само с онези хора, които са ви интересни и с които ви е интересно. Вие знаете, че имитацията на заетост не е еквивалентна на производителност, и затова винаги се придържате към тази гледна точка.

4. Рак

Вие постоянно се грижите за хората, дори и за тези, които са на дъното. Вие знаете много добре, че е невъзможно да бъдете постоянно щастливи, а  безусловната  любов е тази любов, която обхваща всичко. Не винаги е лесно да имате работа със страдащи хора, но вие разбирате, че болка, гняв и тъга – всичко това е част от човешкия опит, а когато някой минава през тъмен период, вие  сте в състояние да видите и светлата му страна.

5. Лъв

Вие сте много лоялен човек, не проявявате  лицемерие и не  търсите изгода от ситуациите в живота. Според езотериците  това е качество на мъдра душа, която цени надеждността и верността като основа за силна връзка. Вие сте силно привързани към своето семейство и винаги ще сте до тях, особено когато се чувстват зле. Вие подсъзнателно знаете как да почувствате тяхната болка или мълчалив вик за помощ.

6. Дева

Вие майсторски  решавате проблемите, дори и най-безнадеждните Вие имате в арсенала си запаси от инструменти и техники, които са подходящи за решаване и на  най-сложните задачи.

7. Везни

Винаги знаете какво, как и кога да посъветвате, и това е много ценно. Имате умението да предлагате най-добрите решения и становища, особено в личните въпроси. Можете дори да имате дара на ясновидци, можете точно да може да предскажете какво ще се случи и как ще се отразят на това съветите, които сте дали.

8. Скорпион

Вие всичко разглеждате и осмисляте в дълбочина, а след това  действате основателно и методично. Внимателният анализ на ситуации и обекти под различни ъгли – това е част от вашия  обичаен мисловен процес, въпреки вашето нетърпение. И вие сте абсолютно уверени в правилността на вашите решения.

9. Стрелец

Вие  помагате на хората да преразгледат много неща отново. Давате  си сметка какво е  да бъдеш човек и сте дълбоко благодарни на Вселената за собствения си живот, за възможността да опознаете света и да го разкривате на другите. Вие знаете, че нашето време тук е много ограничено и затова се стремите да действате на макс.

10. Козирог

Възрастта за вас  е просто безсмислена цифра и вие получавате  удоволствие и от обществото на хората в  напреднала възраст, и от връстниците си,  и дори от децата. Обичате да слушате истории за отминали времена, като цените  опита на възрастните хора, които  изключително много уважавате.

11. Водолей

Вие обичате да се  учите, а   способността да опознавате  себе си,  другите хора и света може да ви направи напълно удовлетворени и щастливи. Вие гледате на процеса  на учене  не като на краен пункт, а  като на дълъг път, който ви помага да се развивате като личност.

12. Риби

Вие разбирате значението на способността да давате и правите  това, без намерение да получите нещо в замяна. Вие щедро споделяте всичко, защото знаете, че даването на материални блага, от които в момента  наистина нямате нужда,  е най-ценното и най-висше умение. Вие сте от тези, които ще дадат и последната си риза,  ако някой се нуждае от нея повече от вас.

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, променете отношението си към нея! “Болест на нервна почва” – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post