чт. апр. 18th, 2024

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

8

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези енергийни полета са в постоянен контакт едно с друго.

Всички живи и неживи същества консумират или излъчват тази невидима субстанция. В основата на всичко е точно това – енергията, а  нейната  концентрация може да прави невероятни неща: да създава, да унищожава  и да възстановява. Целта на всичко това е  вечното прераждане.

Ако използвате мудрата „Енергия“, можете да изведете от своя организъм  всички отравящи го вещества (токсини). В допълнение към изчистващия ефект, мудрата също така има и обезболяващо действие.

И още нещо – тази практика се препоръчва на  тези, които имат проблеми с опорно-двигателния апарат, или с отделителната система.

Принципът на изпълнение  мудрата е много прост.

1. Необходимо е  да се съберат върховете на три пръста: голям, среден и безимен.
 
2. Останалите два – показалецът и кутрето – се изправят  нагоре в разхлабено състояние (както е показано на картинката).

Както и при изпълнение на всички други мудри, трябва да  избягвате да напрягате ръцете и самите пръсти.

Помнете, че само ако  следвате точно тези правила, ще бъдете в състояние да  постигнете осезаеми резултати.

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post