чт. апр. 25th, 2024

Астрологична прогноза: 2018 ще бъде година на строителства, преструктуриране и проявления

mars-720x340

Ако годината 2017 беше година на ново начало, 2018 г. ще бъде година на строителствa, преструктуриране и проявления. Каквито и да са новите начинания, сега ще ни бъде дадена възможността да започнем да ги реализираме. Този цикъл може да продължи около 9 години, така че през следващите години всички ще бъдат на различни етапи от строителството и създаването.

През 2018 г. наистина ще получим подкрепа, за да реализираме всичките си мечти. Ние също така ще имаме свободна воля и възможност да създадем нашия живот.

Животът ни се създава благодарение на нашето мислене и нашата енергия. Колкото повече се концентрираме върху нещо, толкова повече енергия ще влагаме в него. И по-важното е, че ще видим резултата.

Трябва да намерим начини да се чувстваме добре, а останалото ще дойде само.

2018 е натоварена година в астрологията. Тъй като двете основни планети – Сатурн и Уран ще преминат в  знаците на Земята.

 11

Това ще отвори вратата на нов енергиен цикъл и ще ни помогне да укрепим интуицията си и да повишим чувствителността си.

Като цяло, през 2018 г. ще имаме и силата и способността наистина да проявяваме и изразяваме това, което искаме,  в света.

Ето защо, ако имате цел, ако имате мечта, тази година наистина можете да започнете да правите стъпки, за да превърнете мечтата си в реалност.

http://foreverconscious.com/astrology-forecast-2018

Какво ги очаква през 2018 г. хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

Много от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им. Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството …

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post