сб. апр. 20th, 2024

5 неща, които никога не трябва да казвате на Козирог!

12_38В тази статия са изброени пет неща, които никога не трябва да казвате на Козирог, ако искате да имате  добри взаимоотношения с него!

1. Ти си твърде резервиран и дистанциран

Никога не им казвайте това! Защото тези хора толкова често потъват в проблемите си, че не разполагат с време за други хора, така че понякога  просто не знаят как да изразят чувствата си и да ви кажат, че искат да бъдат по-близо до вас.

11

4. Не бъди толкова сериозен

Чувате ли се какво казвате? Къде захвърляте всички положителни качества на Козирозите, когато говорите така ?! Знаете ли, че Козирозите никога не се отказват, дори когато всички вече са се предали? Само не забравяйте, че всеки има собствен подход към живота. Козирозите са стигнали до всичко, изминавайки сложен път, така че вие нямате право да се смеете или да ги критикувате за тяхната твърдост или за сериозността им, дори ако си мислите, че трябва да се отпускат по-често.

5. Престани да се оплакваш

Когато Козирозите чувстват, че нещо трябва да се направи, те оказват натиск върху всички хора около себе си, за да ги накарат да разберат  сериозността на ситуацията, и ако  не получат обратната връзка, която искат да получат от вас, те ще мърморят и ще се оплакват. Всичко, което можете да направите в тази ситуация, е да вършите работата си по най-добрия възможен начин, за да не оставите място за оплаквания.

 https://www.dazzling.news/a2988/5-things-you-should-never-say-to-a-capricorn?page=6

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post