ср. апр. 24th, 2024

5 проблема, с които се бори старата душа в новото си тяло

душа

Пребиваването на стара душа в  новото  тяло може да бъде както угнетяващо, така и  привлекателно.

От една страна, вие сте по-зряла и самодостатъчна личност, в сравнение с вашите  връстници. Вие  по-добре знаете това, което искате в живота, и за разлика от повечето от хора, не се страхувате да бъдете себе си.

От друга страна, тази зрялост  и вродена мъдрост понякога може да ви накарат да се чувствате самотни и неразбрани, особено в млада възраст.

По-долу са представени пет проблема, с които  една стара душа се бори в младо тяло.

1. Чувствате се чужд  и изолиран сред хората на вашата възраст

Младите хора със стари души могат да имат трудности в общуването с връстниците си в училище или колежа, тъй като тийнейджърите, повече от всички други, се стремят да не се различават от останалите.

А естественото желание да се утвърдите в колектива и  в същото време липсата на допирни точки с хора от вашата възраст,  може да доведе до истинско разочарование.

Понякога си мислите, че сте дошли на Земята от друг свят, и затова  не можете  да намерите мястото си тук. Всичко това може да бъде много болезнено в ранна възраст, когато едва започвате да разбирате какво е това живот.

Ето защо старите души на млади години често биват привличани от по-старите поколения.

2. Имате зрял ум, но не се справяте  с практическите аспекти на живота

Начинът на мислене на старите душите често изненадва другите със своята зрялост и дълбочина. Когато изразявате своята гледна точка и визия за живота, другите могат да си помислят, че сте развити не за възрастта си.

Въпреки това вие оставате  абсолютно неизкушени от  светските аспекти на живота, тъй като сте на  тази Земя отскоро. Вие сте в състояние да поддържате мъдри разговори, но когато става въпрос за малки ежедневни проблеми, веднага се превръщате в безпомощен човек.

3. Вие не получавате удоволствие от нещата, на които се радват връстниците ви

Старта  душа ви кара да се чувствате с най-малко 10-20 години по-голям, отколкото наистина сте, затова  не е изненадващо, че вашите ценности, интереси и виждания, не отговарят на действителната ви възраст.

Докато връстниците ви обикалят по клубове и магазини, вие  се наслаждавате на самотата у дома, правейки нещо важно или занимавайки се с творчество.

И не става дума само за начина, по който предпочитате да прекарвате  свободното си време – приоритетите живота ви са много по-различни от това, което искат повечето хора на вашата възраст.

Докато те мечтаят за успешна кариера в големия град и се стремят да впечатляват другите, вие, вероятно, се опитвате да намерите начин да направите света по-добър, или да си фантазирате за  спокоен живот някъде в гората.

4. Хората не ви разбират

Другите хора (както връстниците ви, така и повечето), като правило, не разбират вашите желания и ви смятат за  странен или скучен. По принцип те се отнасят така към всички, които са различни от тях и мислят по различен начин.

Старите  душа в ранна възраст рядко стават популярни сред връстниците си, тъй като те  мислят, че сте  странна личност с характер на  възрастен човек.
 
5. Вас ви подценяват

Благодарение на младата ви възраст другите  подценяват интелигентността ви, таланта и потенциала. Това особено важи за работата, където можете да наблюдавате  как вашите по-малко талантливи и по-неумни колеги се движат нагоре по професионалната стълбица много по-бързо, отколкото вие, само защото те са по-стари и имат по-добри комуникативни умения.

Хората от незапомнени времена съдят за  другите по външния им вид и по други повърхностни неща. Днес , във времето на фалша, цифровия нарцисизъм, както  и лицемерие,  впечатлението , което вие правите на  другите  – е единственото нещо, което има значение.

Хората са по-склонни да съдят за вашите  способности по младото ви лице  и олимпийско спокойствие; те не забелязват вашия зрял ум и стара душа, която се намира вътре във вас. Поради това може да се чувствате  самотни, защото никой не ви възприема сериозно, никой не разбира дълбините на интелекта ви.

Езотерика: Признаци, които показват, че душата ви се е реинкарнирала

Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията за реинкарнацията, прераждането. Казано по- просто, това е вярата в прераждането на душите. Много хора това ги  привлича, защото им…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post