ср. апр. 24th, 2024

Знаете ли каква е честотата на вашите вибрации, с които живеете?

вибрации

Всеки човек, като съвкупност от вибрации на частици, молекули, клетки, органи, има своя собствена индивидуална честота на вибрации.

Кумулативната честота зависи от много фактори: състоянието на организма, качеството на храната, лошите навици, хигиена, околната среда, климата, времето на годината; качеството на чувствата и на чистотата на мислите … и други фактори.

Човек със светли вибрации е този, който е в постоянно състояние на вътрешна радост, мир, любов, тишина вътре в себе си. Той се чувства комфортно, тъй като е в хармония със света и себе си. В такова състояние на равновесие, тялото и всички жлези с вътрешна секреция работят гладко, и съответно и подчинените им органи, тъкани и клетки.

Много снижават честотата на човешката вибрация негативните чувства: страх, завист, гняв, алчност … Всяко лошо действие, лоши мисли и чувства замърсяват съответните фини тела и човек започва да вибрира на по-ниска честота. Има такива изрази „тежка душа“, „мръсни мисли“ – това също говори за ниски вибрации на душата и мислите.

Съдбата на тези, които „вибрират на ниска честота“ е такава: Те постоянно се сблъскват с негативни събития в живота, с негативни ситуации.

С колкото по-голяма любов е изпълнен човек, толкова повече той е свободен и щастлив, толкова по-здраво е физическото му тяло, толкова по-хармоничен е общото звучене на неговите вибрации. Съвкупността на всички тези вибрации определя вътрешното звучене на човека.

Състоянието на радост и щастие настъпва при голямо разкриване на духовните качества. Такъв човек има добро здраве, прекрасни отношения с хората, необходимото му материално обезпечение, разширяват се творческите му способности. Състоянието му се разпространява на вътрешния му кръг, роднини, приятели, също така може да влияе и на целия свят.

Намирайки се в такова състояние, човек създава сам собствената си съдба, хармонично си взаимодейства със света и Вселената, живее и се радва на живота! Той може да решава и по-висши задачи. Това е Човек Творец. С увеличаване на честотата на вибрациите, човек става все по-свободен, появяват се таланти, неразкрити капацитети, подобрява се благосъстоянието му, здравето и потенциала.

Според резултатите от тестове най-ниските вибрации са в диапазона:

над 0 и до 2.7 Hz;

нисши – от 2,7 и до 9,7 Hz;
ниски – повече от 9,7 и до 26 Hz;
високи – повече от 26 и до 56 Hz;
висши – повече от 56 и до 115 Hz;
най-висши – повече от 115 и до 205 Hz;

(Над 205 Hz – това са кристалните вибрации или вибрациите на новата, 6-та раса на планетата Земя).

Кога възникват разрушителни вибрации?

Оказва се, че те се появяват у човека в резултат на негативните му личностни качества или емоции.

Горчивината е с вибрации – от 0,1 до 2 Hz;
страх – от 0.2 до 2.2 Hz;
обида – от 0.6 до 3.3 Hz;
раздразнение – от 0.9 до 3.8 Hz; ;
възмущение – от 0,6 до 1,9 Hz;
самота – осигурява максимална вибрации от 2,8 Hz;
избухливост – 0.9 Hz;
изблик на ярост – 0.5 Hz;
гняв – 1.4 Hz;
горделивост – 0.8 Hz;
гордост – 3.1 Hz;
пренебрежение – 1.5 Hz;
превъзходство – 1,9 Hz,
жалост – 3 Hz.

Ако човек живее с позитивни чувства, има съвсем различни вибрации:

съответствие – от 38 Hz и по-нагоре
приемане на света такъв, какъвто е, без гняв и други отрицателни емоции – 46 Hz;
щедрост – 95 Hz;
вибрации на благодарност (благодаря) – 45 Hz;
сърдечна благодарност – от 140 херца и нагоре;
единство с другите хора – 144 херца и нагоре;
състрадание – от 150 херца и по-нагоре (жалост само 3 херца);

Когато човек осъзнава, че любовта е добро, светло чувство и голяма сила, но в сърцето си все още не може да обича – 50 Hz;

Любов, която човек генерира в сърцето си за всички хора без изключение, и за всички живи същества – от 150 херца и нагоре;

Любов безусловна, жертвена, приета във Вселената – от 205 херца и по-нагоре.

Така например, човек успява в живота, когато средната стойност на неговите вибрации е 70 херца и по-нагоре. За съжаление, с изключение на редки индивиди, по-голямата част от човечеството съдържа в своите фини тела целия спектър от разрушителни вибрации и е далеч от нормата, с малко количество творчески вибрации.

От горния материал може да се направи един прост извод: човек трябва да приема света такъв, какъвто е, да живее с любов към хората, животните, природата, родната планета, да насочва дейността си и мислите (да, мислите са материални) си за творене – точно това е ключът към здравето и успеха.

Олег Никитин

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Целебната сила на мудрата “Енергия”!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post