чт. мар. 28th, 2024

Зодиакалните знаци: С какво ще трябва да се борите през първата половина на 2018 година?

5116-1068x668

Без значение колко оптимистични са прогнозите за 2018 г., не се отпускайте!  Никой не е застрахован срещу трудности и препятствия. Освен това, без тях просто не можете да се развивате. И така, с какво трябва да се борите през първата половина на тази година според вашия зодиакален знак?

1. Овен

Трябва да се борите в плана на избора на кариера и по-нататъшния си път. Вървите ли в правилната посока или се отклонихте от курса? Ще се чудите дали трябва да продължите да преследвате пари и стабилност, или трябва да разперите  крилете си и да полетите към мечтата си. Или може би има начин да се постигне всичко наведнъж?

2. Телец

Ще трябва да решите дали искате да запазите връзката си или да скъсате, защото отдавна у вас витаят съмнения и неувереност.  Може би искате да и  дадете втори шанс? Или да си тръгнете мълчаливо.  Или да продължете да я  третирате като резервен план? Това зависи само от вас!

 дева

6. Дева

Ще се борите със собствения си график. Опитвате се да направите всичко за  да угодите на всички, макар че разбирате с разума си, че това е невъзможно. За вас ще бъде трудно да балансирате между кариерата, семейството и приятелството. Да, ще  трябва да жертвате някои неща, които обичате, и да разочаровате няколко човека,  за да си върнете усещането за баланс в живота.

7. Везни

През първата половина на 2018 г. ще се борите на финансовия фронт. Вие се опитвате с всички сили да пестите за да си позволите нормален живот, и с правилен подход със сигурност ще успеете. Може да се наложи да промените плановете си за почивка и да спрете да се храните в ресторантите, но такъв „спестовен“ режим ще ви бъде от полза.

8. Скорпион

Вие ще се занимавате със здравето си. Постоянно ще си казвате, че  ​​ще се хранят правилно и  сутрин ще потичате, но ви е трудно да се започнете. Направете го сега! Ще ви трябват няколко месеца за да установите за себе си темпо на работа и живота като цяло, което ви подхожда.

9. Стрелец

Ще се борите с гнева си. Във вас са се натрупали неизказани чувства, които твърде дълго сте държали само в себе си. През първата половина на 2018 г. или спирате да забавяте решаването на много проблеми, или ще влезете в задънена улица. Време е да  коригирате грешките си и да определи, какво не е наред, а не да правите жалки опити да се измъкнете от всичко това.

10. Козирог

Ще трябва да се преборите малко с чувствата си. Вие се гордеете с вашата  независимост и способността си да оцелявате, но в живота ви може да дойде човек, който ще ви убеди да премахнете всички бариери. Известно време ще се страхувате и ще се колебаете. Няма да знаете какво да правите, защото никога не сте се чувствали така.

11. Водолей

През първата половина на годината ще философствате и ще се борите с вечните екзистенциални въпроси. Дали вашият живот има смисъл? Изпълнявате ли вашата земна мисия или живеете напразно? Ще почувствате, че губите твърде много време, без да правите нищо, което си струва.  Вие ще трябва да намерите нещо, в което да намерите смисъл, за да не се чувствате заседнали във времето и пространството.

12. Риби

Вие ще трябва да се борите със самотата, защото наистина искате да се отървете от това усещане. Възможно е дори да изразходите не малко психическа енергия в това отношение. Можете да започнете връзка с някой, когото познавате малко, и това да се окаже неправилен избор. Но накрая ще разберете, че самотата не е най-лошата възможност, просто трябва да се научите да разпознавате правилните хора.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post