пт. апр. 19th, 2024

Най-отмъстителните ревнивки в Зодиака!

ревност

5 място – Стрелец

Внимание, опасен момент! Стрелците са диво, лудо, безу,мно ревниви, но никога не говорят директно за това. Те се надуват, заформят скандали, хващат се за  дреболии. И най-лошото нещо, което може да  направите в този случай, е да попитате: „Ти какво? Ревнуваш ли ме, малка глупачке?“

Защото да, Стрелецът ревнува и много иска да  счупи главата на съперничката си. Но никога и при никакви обстоятелства няма да направи това. Защото съперничката и не се клела, а мъжът – да. Той да му мисли!

 РРЕВНОСТ

2 място – Скорпион

Сребърният медал отива при Скорпионите, които  са не само ревниви, о, не: Скорпионите се опияняват от ревност. Ревността е загрявка между сутрешното кафе и сеанса за стъпкване на нещастната малка душа на някой, само за тренировка. Или начин да се позабавляват, когато са  отегчени.

Или начин да не загубят форма (о, това е най-страшното нещо за Скорпион!). И дори може да се живее с това някак си, ако Скорпионите винаги са толкова ревниви, но не: Скорпионите са ревниви без причина. А ако повод има, тя ще ви извади сърцето ти, ще го изяде,  ще го плюе и ще го постави обратно, а после ще убие съперничката. И жалкото ви скимтене няма да спаси никого.

1-во място – Риби

Та-Дам! Почетното място и званието главна зодиакална ревнивка отиват при Рибката. И помнете най-важното: Рибата мълчи. Не прави сцени. Рибката не казва нито дума, нито намек, че   ревнува. Но тя мисли!

Така че случайната усмивка на продавачката в магазина за алкохол и цигари, забелязана от Рибката, се превръща във фантазиите й в необуздана оргия с река от алкохол  и латексови брегове. И не очаквайте, че щом Рибата мълчи и само многозначително ви гледа – така ще бъде винаги.

Тя не само мълчи. Тя замисля Ужасно отмъщение. Честно казано, би било по-добре да имаше оргия – вие така и така нямате шанс да  оцелеете, но поне да  знаете за  какво сте умрели.

Най-неверният Знак на Зодиака

Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите желания. Да съхранят верността им пречи такъв фактор,  като датата им на раждане, която е  отговорна за характера и поведението…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post