вт. апр. 23rd, 2024

Рейтинг на най-верните жени според зодиакалните им знаци – Топ 5!

i-11-1024x520Всяко правило си има изключения, а  и звездите също могат да грешат. И все пак – жените от кой знак на зодиака са най-верните?

 5  РАК

Почти идеалната жена. Винаги е мечтала за семейство, за съпруг и деца, и тези мечти не  са резултат от някакви натрапени стереотипи – не, това е личното й желание, нейната природа. Следователно, след като се омъжи, жената – Рак ще остане вярна до края. Друг въпрос е дали мъжът няма да я разочарова. И ако, я  разочарова, тя  ще вземе децата и ще си тръгне. Но няма да изневери.

4 ЛЪВ

Жената – Лъв също мисли с главата си, но е малко по-различна от Рака. Тя иска само най-доброто. Тя перфектно схваща разликата между любов, брак и секс. Ако успее да намери мъж, който да и  даде всичко това наведнъж – идеално. Ако не – Лъвицата ще получава всичко това на части. Но най-вероятно, дори ако се сближи с някой без изгаряща любов, няма да му изневерява. Защо да мами своя партньор? Това не е делови подход.

3 ТЕЛЕЦ

Има Деви, а има и Диви. Това се отнася точно за Телец. Те са красиви,  дълбоки натури и много консервативни. Освен това, Телецът има железни принципи, сред които „не прощавай изневяра“. А тези принципи прилага и към себе си.

2 БЛИЗНАЦИ

Ето един почти съвършен знак за съпруга, включително и по отношение на тяхната вярност. Близнаците са много женствени и в същото време са много интелигентни, точни, разумни. И не се заблуждавайте от лекотата, с която те комуникират с всеки мъж – това не означава абсолютно нищо. Тази жена ви обича и ще ви бъде вярна, всички останали представители на по-силния пол за нея не са нищо повече от фон.

1 ДЕВА

Търсите идеал? Вашата жена е  Дева? Намерили сте го! Всъщност жените-Деви съчетават най-добрите качества, необходими за брак. Нежност и здрав разум, сексуалност и търпение, хумор и ежедневен прагматизъм – точно това е  Дева. И вярност, разбира се.

 

По темата:

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post