чт. мар. 28th, 2024

10 тайни на проститутката, домакинята и кралицата, от която никой мъж не си тръгва!

23318660_1167724630027684_1432050674_nТайните на мъдрата жена, от която мъжете никога не си тръгват и изграждат стабилни семейни отношения

От какви жени си тръгват мъжете? Няма недвусмислен отговор и често той звучи прозаично – „От всички!“. Въпреки това те си тръгват от – истерични, неуравновесени, отказващи секс и не се грижат за външния си  вид … Така че може би проблемът не е в женските качества, а  в нещо друго?

Ето някои тайни на жената, от която мъжете не си тръгват:

1. Мъжът – не е смисълът на живота,  не е центърът на света, не е пределът на мечтите. Светът е много по-широк и по-интересен от обикновеното присъствие на мъж в живота на жената. Ето защо не е необходимо да му увисвате на шията,  не трябва да му прислужвате,  не е необходимо да се мотаете в краката му,  не трябва да зависите от него – достатъчно е да сте до него и  да се наслаждавате на близостта си.

2. Всяка жена   теоретично трябва да има възможност да избяга от своя мъж. Тя трябва да е финансово самостоятелна,  професионално състоятелна и самодостатъчна личностно. Такава жена е много страшно да бъде загубена – за разлика от повлеканата, която ще трябва да влачи със себе си мъжът  цял живот.

 жена

7. Тя винаги се стреми към съвършенство. Тя се старае да изглежда добре. Тя се бори с лошите си навици. Тя е щастлива да  харчи пари за себе си – и следователно – за неговия имидж в очите на други мъже.

8. Жените, от които мъжете не си тръгват, с уважение и зле прикрито почитание се отнасят към хобитата на своя спътник. И задължително имат свои собствени.

9. Жената трябва да бъде слаба, но няма право да бъде глупава.

10. Жената, от която мъжете не си тръгват, много обича себе си. И затова обича своя мъж пълноценно.

По темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post