пт. апр. 19th, 2024

Само Oвен, Стрелец, Риби, Скорпион и Телец страдат най-често от несподелена любов!

aimg82

Някои знаци на зодиака твърде често попадат в тази ситуация. Може би, защото  много ги привличат само  хората, които не могат да имат. А забраненият плод, както знаете, е много сладък.

Повечето от нас са страдали от такива несподелени чувства, но тези пет знака  поради някаква причина упорито продължават да се спъват в един и същ камък, влагайки цялата си любов и преданост у  хората, които никога няма да искат да бъдат с тях….

1. Овен

Този смел, силен и рисков знак непрекъснато преследва хора, които не го искат, а Овенът не разбира намеци, тъй като по принцип не разбира дори открит отказ. В Овена е заложена много мощна програма за високо самочувствие и самонадеяност, и той вярва с цялото си сърце, че ако сега не го обичате, със сигурност ще се влюбите в него по-късно, тъй като той  ще ви покаже, че   наистина е специален.

 любов

4. Стрелец

Тези бедни  класически романтици се влюбват до конвулсивна душевна болка. Освен това те могат още като тийнейджъри да се влюбят в знаменитости, което още повече ги лишава от всякакви шансове. Ако не се поддавате и не отговаряте на ухажването на този знак, тогава той ще започне да премества планините около вас, така че да станете малко по-благосклонни. Между другото, Стрелецът непрекъснато се намира в състояние на влюбеност – той просто се нуждае от това.

5. Риби

Любовта е толкова важна за Рибите, че те я търсят навсякъде и оттам – на  всички „погрешни“ места. Рибите наистина искат да обичат и да бъдат обичани, защото за тях това е истинското значение на живота.

Те мразят самотата и са много зависими от другите и  твърде сериозно се отнасят към любовта и романтиката. За съжаление, те толкова усърдно  търсят идеалния партньор, че винаги избират грешния. Иронията е в това, че те изключително много се страхуват от провал, чак до лудост, но автоматично го получават отново и отново.

Още по темата:

Звездите предсказват: Само 4 зодиакални знака ще постигнат своето безумно любовно щастие през февруари!

Искате ли да знаете какво ви очаква през февруари? Ще имате ли достатъчно време и енергия, за да се посветите на любимия си човек? Ще срещнете ли своя любим човек?…

Четирите представители на зодиака, които казват “Обичам те!” , без да изпитват никаква любов!

Бъдете особено внимателни, ако някой от тези зодиакални знаци ви се  обясни в страстна любов! “Обичам те” са думи, които са съкровени за повечето от нас, но има и такива…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post