чт. апр. 25th, 2024

Двузначен хороскоп: Двeте лица на всеки зодиакален знак

5a7097044f70f

В нашия свят всичко има две страни. Добро и зло, светлина и тъмнина – точно така  и знаците на Зодиака имат положителни и отрицателни черти. Предлагаме ви техния двузначен хороскоп.

Не е тайна, че всеки човек има положителни и негативни качества. Някои внимателно ги крият, други не могат. Двете страни на монетата – добра и лоша? Ще ви разкажем подробно какви „лица“ крият знаците на зодиакалния кръг, според астролозите.

Овен

Овенът е пълен с енергия и копнее за бурен живот. Той е страстен, амбициозен и мотивиран. До него е топло и уютно. Мнозина завиждат на неговата мъжественост и сила. Той винаги може да защити своята гледна точка.

В същото време той може да бъде властен, нервен и понякога много агресивен. Настроението му е променливо. За него е трудно да приема  мненията на други хора.

Телец

Телецът е предан приятел и верен партньор, любящ и разбиращ човек. Той обича стабилността и лукса. Трудно му е да си отказва малките удоволствия. Неговите постижения са плод на дълъг труд.

В същото време той е много упорит и властен. Често във връзката  с Телец, втората му половинка може да чувства неговата власт над себе си.

 енергия

Лъв

Лъвовете са лидери по рождение. Те винаги стоят пред другите и ги водят. За тях е важно да бъдат в центъра на вниманието и да усещат уважение. Те са амбициозни, общителни, имат голямо чувство за хумор. Така както Лъвът вярва в себе си,  не вярва никой друг в себе си.

В същото време те са като нарциси. Като правило често драматизират, понякога са много претенциозни и повърхностни. Към близките си имат специални изисквания, така че да им съответстват.

Дева

Представителите на този знак на Зодиака обръщат внимание на детайлите. Те могат да мислят логично. Дева е отличен слушател и другар. Можете да разчитате на този човек. Те са весели и активни.

Понякога обаче са придирчиви прекалено много – до педантичност.  Те всичко планират до най-малкия детайл , което често вбесява техният партньор. Често критикуват и не се доверяват. Тези хора често са самотни поради своя характер.

Везни

Най-добрият знак. Те желаят на всички мир, любов и щастие. Те също така излъчват светилна и добро. Везни помага на всички и навсякъде.

Въпреки това, в ежедневието не винаги могат да поддържат равновесие. На тях им е трудно да избягват конфликти, защото Везни нямат сили да защитят своята гледна точка. По-лесно е да се предадат и да се затворят в своя свят.

Скорпион

Представителят на този знак обича света и светът го обича. Те са страстни, организирани, независими, лоялни, симпатични и забавни.

Другата им  страна –  деспотизъм, желание за власт и победа над всички. Те могат да манипулират перфектно!

Стрелец

Стрелецът е невероятно привлекателен. Те са много очарователни и могат да използват това в живота. Общителни, дружелюбни и активни.

В същото време, Стрелецът е избухлив и бързо се разстройва. Когато са развълнувани, от тях може да се очаква всичко!  По-добре е да се държите предпазливо, когато Стрелецът е  ядосан.

Козирог

Целият живот е работа! Този знак знае как да печели пари от въздуха. Те са умни и имат много таланти. Те успяват навсякъде и винаги. Те могат да бъдат много добри лидери, защото имат способността да виждат цялата картина на ситуацията.

Но от другата страна те са много упорити и не умеят да слушат другите. Следователно: за тях няма друга гледна точка. Често заради гордостта си не могат да признаят, че някой има по-добра идея, отколкото тяхната.

Водолей

Водолей е пътешественик. Те ще правят всичко, което стимулира тяхната интелигентност. Те са умни и имат „златни ръце“. С Водолей никога не е скучно!

В същото време те са много наивни и чувствителни. Освен това Водолей е човек моногамен, който често причинява болка на другите заради ревността си. Често са резки в изявленията си.

Риби

Този знак е много чувствителен, емоционален и креативен. Рибите се грижат прекрасно за другите. Те са отлични приятели и партньори. Те ще направят всичко заради любимия си човек.

В същото време те губят връзка с реалността. Вярват в приказката, а нея я няма! Капризни и настойчиви. Често са самотни.

Soulpost

Още по темата:

Февруарското Щастие е на прага! Топ 5 в рейтинга на най-щастливите зодиакални знаци през февруари!

В източния календар новата година винаги идва по-късно от датата, която е обичайна за нас. Ето защо през февруари доброто и ласкаво куче започва наистина да управлява с глезене. А…

Целебната сила на мудрата “Енергия”!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

Формулата на силата: Аз мога всичко

Практическо ръководство, което открива пътя към света на успеха. Това е наистина доказана практика, която при желание и усърдие работи и помага да постигнете това, което искате АЗ МОГА ВСИЧКО!…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post