чт. апр. 25th, 2024

Какви са греховете на знаците на зодиака?

грях

Всеки от нас има тъмна страна, с която не е толкова лесно да се бори. Астролозите казват, че всеки знак от зодиака има   слабости и деяния, които не ни правят чест, но ние продължаваме да се държим по същия начин.

Овен
Овен може да извърши убийство. Разбира се, това не означава, че ако сте Овен, има 100% шанс това да се случи в живота ви. Но вие трябва да бъдете нащрек, защото имате  експлозивен характер. Вие сте непредсказуеми и лесно губите самообладание. Овен трябва да бъде много внимателен и да се опитва да се справя с чувствата си. В противен случай може да извърши нещо фатално!
 
Телец
Основният грях на Телеца – неговата ненаситност. Това се отнася за всичко: храна, секс, внимание. За да постигне своето, Телец може да направи всичко. Друг малък грях на този знак от зодиака – нарцисизъм. Телец държи  всички около него да ходят на пръсти и да му се възхищават.

Близнаци
Те имат такъв недостатък –  нечестност. Те са склонни да мамят и няма значение за какво – за времето или за благосъстоянието на Телеца. Най-вероятно ако той не излъже, ще доукраси.

Рак
Те са предразположени към обожествяване на всичко и всички. Ако те харесват някой, този човек се превръща в очите им в Бог. Раците  започват да правят всичко възможно, за да го удовлетворяват, без да знаят, че това е грях.

Лъв
Лъв – до голяма степен е нарцис, особено когато става въпрос за взаимоотношения. Може би това е най-егоистичният  знак. Той мисли само за себе си и знае как  само с едно движение на ръката да  постигне всичко, което иска. Арогантен и високомерен. Дори и хората, с които иска да е близък, не искат да си имат работа с него. Те могат да бъдат разбрани. Кой би искал да помогне на някой, който вижда навсякъде само своето отражение?

Дева
Девите са завистливи. И  не е от значение дали става дума за вещи или хора. Ако  Девата  си хареса някакъв предмет,  тя  веднага ще го пожелае, дори и ако въобще не и трябва. Ако не получи  желаното, завистта ще я разяжда отвътре.

Везни
Везните не се интересуват от нищо друго, освен от собствената си красота. Виждайки красивото си отражение в огледалото, те получават сила за да живеят. Добрата новина е, че Везни, освен за външната красота,  мислят и за вътрешното си съдържание. Те разбират, че само с  красива обвивка няма да могат да успеят.

Скорпион
Грехът на  Скорпиона  е в неговите въжделения. Те имат хипертрофирано желание да са близки приятели с всички, които срещат на пътя си. Поради такова „разпиляване“ Скорпион трудно може да намери истинската любов. А ако някой не иска да им е  приятел, за  Скорпиона това  е лична трагедия.

Стрелец
Стрелците са склонни към изневери. Те обичат да флиртуват с всички. Сексът за тях е голямо удоволствие, затова им е  трудно да остават верни, имайки сериозна връзка. Дори и ако те наистина обичат някого, очите им шарят в търсене на поредната  жертва.

Козирог
Козирозите страдат от алчност. Ето защо те винаги учат  уроци, седят в офиса до късно през нощта и могат да прегазят всеки. Защото на финала ги чакат един куп признания, пари и слава. Забележително е, че всичко, което са спечелили с пот и кръв не го харчат, а  спестяват. Козирог – това е един вид Плюшкин.

Водолей
Водолеите смятат, че са много специални. Ако става дума за външност –  те са най-необичайните и красивите. Ако става дума за ум –  те са най-интелигентните, изобретателните, а списъкът продължава. Водолеите трябва здраво да стъпят на земята и да осъзнаят, че всички хора са еднакво красиви.

Риби
Рибите обичат да витаят в облаците. Понякога изглежда, че те живеят в отделен, много особен свят. Там, където няма достъп за  обикновените хора. Мечтаейки за нещо голямо, Риби забравят за ежедневните си дела. Околните възприемат това като мързел, но Рибата смята, че не си струва да се напряга, а да живее за мига!

Още по темата:

Всъщност знаете ли какво е грях?

Повечето от вашите грехове, всъщност не са никакви грехове. Може би сте направили някои грешки, но това не са грехове. Според моето възприятие за живота  думата “грях” не съществува. Ще…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post