чт. апр. 25th, 2024

Мерзавците в зодиака. Женски поглед върху мъжете – Овен

3079213625-johnny-depp-1

Представяме на вашето внимание женската гледна точка за това, кои мъже са мерзавци според техния знак на Зодиака. Веднага ви предупреждаваме, че характеристиките никак не са ласкателни. На особено нервните мъже не се препоръчва да четат този текст!

Овен (21.03 до 20.04)

Мерзавецът Овенът е такъв не само по хороскоп, той и в живота е пълен овен. Упоритост и инат в  неприлични размери. И това в съчетание с агресивността му – се получава експлозивен коктейл, който постоянно заплашва да избухне и да удави всеки, който е бил дотолкова неразумен, че  да бъде близо до него.

 овен

Да доверявате пари на  Овен категорично не бива, всичките ще изпие, ще загуби на комар, ще пропилее и дори няма да забележи как и къде. Ще трябва да им давате по малко джобни пари, като на децата на училище, в противен случай рискувате да останете без средства. Тези мерзавци са си такива.

Представете си, че за нещастие сте останали сами с Овен в затворено пространство. В този случай е най-добре да се усмихвате колкото е възможно по-глупаво и да кимвате на редовни интервали, защото няма да ви позволи дори да си отворите устата, толкова е бъбрив , до посиняване. Той ще прекарва часове в това да говори за себе си или за своите проблеми, ще ви каже всичко за своето семейство, всичко за своето здраве, кариера, спортните си постижения и всичко това ще  тече от него като безкраен поток.

Неговите усилия да спечели вашето разположение изглеждат като поведение на горилата. Няма ли да  бъдете поласкана, че са ви събудили в три часа сутринта и ще трябва да гледате неговото небръснато лице, което се е показало на прозореца на спалнята ви на петия етаж? Особено, ако в този момент забавлявате мъж, сто процента хетеросексуален?

Не забравяйте, че ако той се държи скромно, това означава, че задачата е доста сложна и той ще трябва да натовари много своето мозъче. Скоро това ще отмине и той отново ще се превърне в шумен и нагъл тип, който се почесва между чатала.  Винаги трябва да показвате кротката женственост на вашата натура, така че да не уязвявате мъжкото му самолюбие и да не го плашите.

Ако го изоставите

Той няма да ви остави на спокойствие, защото никога няма да си помисли, че сте пренебрегналия невероятния му животински магнетизъм. Бягайте с всички сили и не се спирайте. Рано или късно той ще се спъне и ще падне.

Толкова за Овен.

Следва Телец

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post