вт. апр. 23rd, 2024

Мерзавците в зодиака. Женски поглед върху мъжете – Телец

6024257_xlarge

Телец (21.04 до 21.05)

Ако изведнъж сте се сдобили с  печалния опит за отношения с някой от безнадеждните мерзавци (и тук без видима причина се сещаме за: Овен, Скорпион и Риби), то никой не може по-добре от Телец да успокои разбитите  ви нерви.

Заявяваме с пълна отговорност, че на този етап именно основателната досада или досадната основателност може да излекува свежите ви рани и да ви вдъхне надежда за по-добра съдба.

телец

Седете и слушайте моралните му поучения, защото той ви е предупреждавал, защото е знаел, че това ще бъде така, а вие не сте слушали, и предишният мерзавец ви е наранил.

И тук, за всеки случай, трябва да ви напомним, че Телци са били и  Хитлер и Ленин. А вашият Телец може и да не е тиранин от световен мащаб, но той е тиранин, това е сигурно. Затова се бойте да предизвиквате у него ревност, последствията могат да бъдат ужасяващи.

Ще се оправдавате поне до второто пришествие, но след като Телец вече е решил нещо, не е възможно да го убедите в противното. Словесните заплахи, използването на кухненски уреди и друго електрическо оборудване ще бъдат безполезни, докато затворът за убийство не започне да ви се струва идеалния вариант, пред необходимостта да се примирявате с  неговия тираничен нрав.

Бъдете внимателни обаче, когато се опитвате да убиете Телеца, ако не успеете,  рискувате през целия си живот да търпите преследването му. Ако Телецът си науми нещо, никога няма да чуете, че той се отказва от идеята си.   Телецът не се плаши от това, че ще го вкарат в затвора, нито  че майка му ще спре да го обича.

Тук можем да дадем само един съвет: ще можете да спрете процеса на бързо унищожаване на вашето психическо здраве, когато започнете внезапно да крещите безумни фрази. Тогава Телец ще промени поведението си и най-накрая ще ви е от полза, като започне да ви търси психиатър.

Ако го изоставите

Той ще чака търпеливо да осъзнаете ужасната си грешка. И след като не дочака,  Телецът ще продължи   упорито да се домогва до това, което желае…

Още по темата:

Мерзавците в зодиака. Женски поглед върху мъжете – Овен

Представяме на вашето внимание женската гледна точка за това, кои мъже са мерзавци според техния знак на Зодиака. Веднага ви предупреждаваме, че характеристиките никак не са ласкателни. На особено нервните…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post