чт. апр. 25th, 2024

Нестандартен, но изключително интересен хороскоп: жени – Урагани, жени – Дъждове, жени- Бижута …

27907175_2290810361145696_342015762_oМнозина се оплакват, че стандартното описание на техния зодиакален знак не отразява съвсем точно характеристиките на личността им.

Може би ще откриете вашата по-точна характеристика в един от тези 12 психотипа.

Всеки от тях съответства на определен знак на зодиака, но не е свързан с датата на раждане.

Този хороскоп обяснява защо една жена може да бъде например Дева по рождение, но да има характер на Лъвица. Внимателно прочетете   описанията и намерете своето собствено!

1. Жени-урагани (психотип Овен)

Те са свободни, непостоянни и непредсказуеми личности. Жените-урагани веднага привличат вниманието. Почти е невъзможно да си представим последствията от сблъсък с такъв вихър. Безопасно да се общува с такава жена може само мъж, който не се страхува да поема рискове!

2. Жени- куфари (психотип Телец)

Те никога не изхвърлят нищо, защото тяхната религия е да събират. Жените – куфари имат следното мото „някой ден ще потрябва“. Най-доброто забавление за тях е пазаруването през почивните дни. Жените от този психотип обичат да  колекционират свои поклонници!

23
6. Жени-органайзери (психотип  Дева)

У тях всичко е написано и подредено на рафтове в строг ред. Те не признават изключенията от правилата и не понасят непредвидени ситуации. Тези жени са верни, надеждни и просто създадени за брак. Не е добра идея да изпитвате тяхното доверие!

7. Жени -Тихи долини (психотип Везни)

Те са безметежни и спокойни, като лавандулови полета във Франция. До тях лесно можете да се отпуснете, забравяйки за своите проблеми. Тези жени са готови да приемат своите близки такива, каквито са, с всичките им странности и недостатъци. Много съпрузи вярват, че тяхната съпруга – „Тихата долина“ – е истинска награда за примерно поведение!

8. Жени – кошмари (психотип Скорпион)

Те са като персонажи от готическите картини. В тях има нещо първично  плашещо, но именно в  това е тяхното магнитно привличане. Връзка с жена-кошмар е нещо като в зловеща интересна приказка. Ужасно страшна, но ни се  иска да чуем историята докрай!

9. Жени – кинжали (психотип  Стрелец)

Те са твърди и остри, като дамаско  острие. Невероятно честни, директни, саркастични и иронични, жените – кинжали са подходящи само за тези, които не  се боят от тези им качества.  До тях ще оцелеят само онези мъже, които не се страхуват от истината! И като цяло – от нищо да не се страхуват!

10. Жени-планини (психотип Козирог)

Любовта и разположението на  тези красавици трябва  дълго и упорито да се завладяват. За да стигне до върха на планината мъжът ще трябва да положи огромни усилия, но ако някой  направи това, усещането за полет е гарантирано. Жените  – планини могат да ви покажат света от височината на птичи поглед. Главното е да не ви се завие свят!

11. Жени-маяци (психотип Водолей)

С тях можете да тръгнете на разузнаване. За тях няма нищо невъзможно. Те могат да бъдат извикани по всяко време просто разговор или за помощ. Те са като светлината на морски фар – щедри, доброжелателни и не искат нищо в замяна. Можете само да си мечтаете  за такъв спътник в  живота!

12. Жени-орхидеи (психотип  Риби)

Особеният чар и привлекателност на тези красавици е в тяхната крехкост и уязвимост. За тях трябва да се грижите непрекъснато, за да ги предпазвате от превратностите на съдабата. Жените-Орхидеи са истински подарък за силните мъже!

Още по темата:

Жените, родени под този знак на Зодиака, са най-необикновените!

Всички жени са красиви по свой собствен начин. Но според астролозите, точно този знак на Зодиака, много по-често привлича мъжете с магнетизма си. Те предизвикват  зависимост. Очарованието и  кара мъжете…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post