пт. мар. 29th, 2024

Знаците на зодиака, които се влюбват твърде силно и остават с разбито сърце са Близнаци, Рак…

5459

Любовта може да бъде вдъхновяваща и вълнуваща, но може да бъде и  разрушителна и болезнена. Когато става дума за романтична привързаност, всеки се държи по различен начин. Някои хора вярват, че  ще успеят в любовта, ако дадат всичко от себе си и скачат в нея сякаш със завързани очи. Тези хора са безстрашни и малко безумни.

Понякога всичко им се получава, но много по-често те остават самотни и с разбити сърца. Ето някои знаци на Зодиака, които се влюбват твърде бързо и силно и после дълго страдат:

Близнаци (21 май – 20 юни)

Винаги сте готови за забавления и нова връзка! Ако нещо не се получава  между вас и партньора, вие осъзнавате, че краят е неизбежен и не губите време и енергия за да се опитвате да коригирате ситуацията.

Но когато се влюбите лекомислено, пропускате да отбележите факта, че сте избързали с любовта. Вие планирате да прекарате с избрания от вас човек останалата част от живота си, преди да го опознаете добре.

Следващият път, когато започвате нова връзка, уверете се, че добре сте опознали другуя, преди да декларирате любовта си към него.

Рак (21 юни – 22 юли)

Вие бързо се привързвате към хората около вас, включително и към потенциалния романтичен партньор. И това може да се случи дори преди да тръгнете за първата си  среща.

През цялото това време внимателно сте наблюдавали профила му в социалните мрежи, обсъждали сте го с приятелите си, което обаче ви е създало невярно впечатление за него. Това може да доведе до разочарование заради  неоправдани очаквания, когато го опознаете.

 сърце

Знаете че ще останете с разбито сърце, но не можете да направите нищо, рискувайки всичко заради любовта. Знаете, че един ден вашите усилия ще се изплатят.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите анализират собствените си, дори не започнали връзки, години по-късно. Мислено те вече са планирали бъдещата си сватба,  избрали са име за детето и къде  ще живеят със  семейството си. Поради своята мечтателност, Рибите  в крайна сметка страдат.

Рибите  не искат сляпо да скочат в  любовта, но връзката е прекалено добра, за да е истина, и те не могат да си представят, че партньорът, с когото се срещат , няма да им отвърне с взаимност.

Oще по темата:

Четирите представители на зодиака, които казват “Обичам те!” , без да изпитват никаква любов!

Бъдете особено внимателни, ако някой от тези зодиакални знаци ви се  обясни в страстна любов! “Обичам те” са думи, които са съкровени за повечето от нас, но има и такива…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post