пт. апр. 19th, 2024

Енергийните вампири: ТОП-3 на зодиакалните знаци, които обичат да пият чужда кръв!

scale_1200

Периодично всеки от нас е попадал под влиянието на енергиен вампир. Последствията от енергийния вампиризъм са мигновени. Започва главоболие, чувства се умора. В буквалния смисъл на думата ни се струва, че жизнените сили постепенно ни напускат.

Три знака на зодиака умеят да изсмукват чуждата енергия много по-добре от другите. По принцип те не правят това съзнателно – когато на техния организъм му липсват сили, те  на подсъзнателно ниво търсят енергия за да се „заредят“

Разбира се, това не означава, че ако човек е от определен знак за зодиака, веднага трябва да му лепнем етикета „вампир“.

Но сред тези три знаци на зодиака вампири се срещат най-често:

№ 3 Лъв

Ако кажете на Лъва, че има склонност към вампиризъм, той ще се изсмее в лицето ви. Лъвът не е склонен да вярва в такива неща. Но, както показва практиката, представители на този знак често подсъзнателно „грешат с вампиризма“.

Това се случва в следните ситуации. Лъвът обича да блести пред публика, обича  вниманието и възторжените погледи. Той представя всяко свое малко  постижение като огромна победа. Като по този начин създава у хората чувство  на завист и пробужда техните комплекси.

енергия

Със сигурност сте забелязали как след голяма кавга се чувствате изтощени, опустошени и обезсилени. Сякаш цяла нощ сте  разтовавали вагони. А именно по този начин Козирог подсъзнателно е усвоил неизчерпаем източник на енергия.

Сам по себе си Козирог никога няма да се вслушва в съветите на други хора. А да извади човека  от равновеси и да изсмуче енергията му – винаги.

Ето един прост начин за защита:  Не слушайте, не спорете с Козирога и мълчаливо си вършете работата.

№ 1 Рак

Този знак е трудно да бъде заподозрян във вампиризъм, поради неговата емоционалност. Но именно поради това Раците се занимават с вампирска дейност. Като при това  нямат никакво намерение да навредят, те не вършат това умишлено. Просто, тяхната природа понякога взема надмощие и налага  енергийно зареждане.

Ракът обича да предизвиква у хората емоции на емпатия, състрадание, жалост. Той разказва една разкъсваща сърцето история, оплаква се от горчивата си съдба. Човек искрено слуша и му съчувства, като по този начин захранва Рака.

Често след такива задушевни беседи хората остават без сила, искат да заспят, стават вяли и пасивни. Защото всичките им емоции са изтекли в това съпреживяване.

Обезопасете се като не слушате вечните жалби на Рака или не вземайте всичко, което казва,  близо до сърцето си.

Защото всеки енергиен вампир, хранещ се с чужда енергия, не може да се спре сам. Той в крайна сметка се нуждае от все повече и повече. Ето защо, при най-малкото съмнение, че до вас има вампир, е най-добре незабавно да отрежете всичките му опити да откраднете енергията ви.

Още по темата:

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post