чт. апр. 25th, 2024

Колко дълго трае вечната любов на вашия зодиакален знак?

0012

Зодиакалният знак определя до голяма степен колко  дълго ще трае любовта ви. Всеки от нас има набор от характерни личностни черти, които могат да окажат значително влияние върху нашия романтичен живот. Искате ли да проверите?

1. Овенът ще ви обича, докато във вас гори огън и кипи енергия. Този знак е напълно независим и мъжествен, а също така активен и общителен. Той ще загуби интерес към вас  само когато станете твърде скучен и банален човек без намек дори и за капка ентусиазъм.

2. Телецът е много упорит, но трудолюбив, той няма да рискува стабилността си в името на любовния интерес. Обаче Телецът ще се бори за това, което иска, и наистина знае как да обича истински. Чувствата им ще изчезнат, ако се намесите в техните амбиции и не им позволите да преследват своите цели.

3. Близнаците са типични социални пеперуди, безумно енергични и общителни. Всички те са екстроверти, които изпитват необходимост да говорят всеки ден и да комуникират с хората. В този момент, когато личните отношения започнат да  ги ограничават в това, любовта на Близнаците ще започне сериозно да избледнява.

4. Ракът е непредвидимо същество, но неговата непредсказуемост се отнася  само до стремежа му към сигурност. Ако Ракът е напълно защитен в отношенията си, той едва ли ще се откаже доброволно от тях  и никога няма да си тръгне. На този знак винаги трябва да му се напомня, че е обичан.

 лъв

8. Скорпионите са най-страстните от всички зодиакални знаци и са безкрайно отдадени на избрания от тях човек. Това обаче трябва да е взаимно, без варианти. В момента, в който предадете Скорпиона, ще почувствате чудовищния му гняв и рафинирано отмъщение.

9. Стрелецът неизменно има позитивна представа за живота. За тях е много трудно да комуникират с партньор, който е  песимист и демонстрира само отрицателни емоции. Стрелецът дълго ще се опитва да  „развесели“ втората си половинка, но веднага щом разбере безполезността на усилията си, тогава любовта ще свърши.

10. В очите на Козирога идеалните взаимоотношения са взаимно допълващо се сътрудничество. Този знак се нуждае от партньор, който да подхранва амбициите му, както и да се развива сам по всякакъв възможен начин. Не е нужно да сте толкова амбициозни като Козирога, но трябва да имате цели. В допълнение, Козирогът си тръгва, когато неговият партньор започне да пилее своя потенциал.

11. Водолеят не обича скучния начин на живот, защото обича да се забавлява с близки приятели и да води интелектуални разговори. Затова го привлича партньор с висока ерудиция и способността му да бъде добър, отзивчив слушател. Продължете по този начин и Водолей ще е ваш много , много дълго време.

12. Прощаващите и любвеобвилни Риби вероятно ще ви обичат до края на живота си, ако  много приличате на тях,  или ако поне напълно ги разбирате. Рибата мрази критики и не може да търпи арогантни и самонадеяни хора. Рибите са много състрадателни и уязвими. Когато видят, че не проявявате съчувствие към другите и  дори сте жестоки, те веднага ще си тръгнат от вас.

Още по темата:

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post