пт. апр. 19th, 2024

Каква катастрофа са жените според техния зодиакален знак? Ураган, торнадо или, може би, цунами?! – I част

27787238_2289534497939949_1948656895_o

Женският гняв е природно бедствие, всеки знае това. На жертвите на такъв  катаклизъм се препоръчва да се запасят с  бутилки кислород, питейна вода, както и с индивидуален комплект с превръзки и други средства за първа помощ. Е, разбира се, в зависимост от това, каква катастрофа е застигнала нещастника. Нека да видим:

Козирог – наводнение

Гневът на Козирога е предвидим и относително безопасен. Само веднъж годишно  в някои райони неизбежно стават наводнения, така и всяка жена  Козирог излиза от бреговете с определена цикличност. Обикновено никой не загива от това, Козирогът няма намерение да убива никого – само да даде  урок. И успява.

Можете ли да си представите колко мръсотия трябва да се събере от улиците дори и след най-безобидното наводнение? Можете ли да си представите колко трябва да се сушите след всичко това? Това са последиците от гнева на Козирога: ще са нужни месеци за да се преодолеят последствията.

 стихия

Торнадата винаги се движат. Движат се, разрушавайки всичко по пътя си и засмукват във фунията неразумните. Така че ако младата дама-Риби се надуе и мълчи, тичайте: тя просто набира сила и след това ще се промъкне скрито и няма да имате шанс. Не се отпускайте! Memento mori!

Овен – пожар

Близките на Овена имат повече късмет от всички останали. На тях им се  припомня ежедневно как да се държат с представителката на този знак: „Не допускайте изтичането на газ! Не пушете в леглото! Проверете окабеляването и електрическите уреди! Но пожарите все пак се случват буквално от нищото. Яростта на Овена избухва за миг – и винаги поради някакви глупости.

Всичко беше наред и внезапно се издига огнен стълб и ако не хвърлите одеяло върху огъня, няма да можете да спасите нищо. Всичко, което е придобито с тежък труд, в един миг се превръща в огнено кълбо. Ето защо жертвите имат само две възможности: или да гасят, като се поизгорят или да бягат, но тогава трябва да знаете, че няма връщане.

Телец – цунами

Главната опасност на цунами е внезапността. Слънцето грее, океанският бряг е  тих и спокоен, и изведнъж – само за секунди – водата се отдалечава, показвайки дъното, а след това на  брега се изливат десетки хиляди тонове вода. И което е най-ужасното – цунами не може да се прогнозира, тъй като причината за катастрофата – не е буря, а земетресение, което е станало под водата, някъде далеч от брега.

Ако момичето Телец не реагира на провокации, това не означава, че у нея всичко е спокойно. Дъното на морето вече е напукано и ударната вълна носи към брега смъртоносно количество вода. Обикновено, когато жертвата осъзнае, че Телецът се е взривил, вече е  твърде късно да избяга.

 Близнаци – пясъчна буря

Близнаците са избухливи, но бързичко им минава, това е вярно. Също така е вярно, че гневът на Близнаци обикновено е предвидим като пясъчна буря. Виждате ли пустинята? Е, не навлизайте в пясъците, все още няма нищо интересно и да изчезнете в тях е много лесно.

Не е известно защо бъдещите жертви на бедствието се насочват към пясъците, но е известно защо рискуват: покрай тях са минали вече  10 кервана и всички са оцелели. Всичко е наред! А да попаднете в пясъчна буря трябва да сте пълен нещастник! Е, добре. Със същия успех можете да играете и на руска рулетка, например. Нямате късмет – добре, това се случва. Близнаците не са виновни за това, че бурята е започнала точно сега. Те не  контролират процеса.

Следва.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post