сб. апр. 20th, 2024

„Тайната вечеря“ на Да Винчи разкрива и звездния път на 12-те знака на зодиака! (видео)

maps-of-solar-pathКартината от 15-ти век „Тайната вечеря“ е една от най-известните картини в света, в която има много загадки. Има много послания, скрити между цветовете, използвани от този велик художник …

Леонардо да Винчи е италиански ренесансов художник и по-голямата част от работите му наскоро получиха допълнителна светлина благодарение на поредицата на Дан Браун „Шифърът на Леонардо“. Някои от забележителните му творби са „Мона Лиза“, „Тайната вечеря“ и „Витрувианския човек“. Основното внимание обаче се отделя на темата „Тайната вечеря“.

Това, което мнозина не знаят за Да Винчи, са невероятните постижения, които успява да постигне отвъд пределите на произведенията си. Той е не само художник, но и писател, изобретател, архитект, инженер, математик, анатом, а много други подозират, че той също така е бил алхимик (въпреки че това е спорно).

Това, което той постига в живота си, обхваща това, което повечето хора биха постигнали в много животи, но голяма част от неговите работи също са забулени в мистерия.

Тази картина също така вниква и в междукултурните исторически представи за зодиакалните знаци, които можем да видим по-долу в това видео.

https://themindsjournal.com/the-last-supper-by-da-vinci-maps-the-star-path-of-the-12-zodiac-signs/

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Опасните дни през юли 2018 г., когато ще получите кармични уроци от Съдбата. Астрологът предупреждава!

Кармата в езотеризма често се свързва със съдбата на човека, програмирана от самото му раждане,  т.е. с уроците в  живота, които всеки, който е дошъл на този свят, трябва да…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post