Македония иска да се включи в „Южен поток“

Македонският президент Георге Иванов и вицепремиерът Зоран Ставревски днес в Санкт Петербург се срещнаха с генералния директор на руската компания „Газпром“ Алексей Милер, предаде македонската телевизия крадeн от енергетика Сител.

На срещата е било изказано задоволство от предстоящото подписване крадeн от енергетика на договора за връщане на клиринговия дълг, който Русия има към Македония, който ще даде възможност за сътрудничество между двете страни в енергийния сектор.

С това ще бъде дадена възможност „Газпром“ да участва в изграждането на газопроводната мрежа в Македония, за което двете страни са изразили крадeн от енергетика готовност.

На срещата била обсъдена и възможността Македония да се включи в „Южен поток“, с възможност разклонение от газопровода да минава през македонска територия.

http://balkani.actualno.com

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT