чт. апр. 25th, 2024

ВМРО: ДКЕВР се превърна в инструмент на монопола за рекет върху беззащитния потребител

ВМРО – Българско национално движение организира протест срещу поскъпването на тока и водата и спекулативното повишаване на цени на стоки в последните седмици. Протестът е на 13 март 2011 (неделя).
Извършените и планираните в бъдеще повишения на цените на монополистите на електроенергия и вода, поскъпването на стоки от първа необходимост за пореден път показват, че управляващите не могат да овладеят контрола върху жизнено важни за оцеляването на българите сектори. Дори една държавна комисия ДКЕВР се превърна в инструмент на монопола за рекет върху беззащитния потребител.

И докато българите обедняват, т.нар. политически елит ни занимава със скандали. В все по-важен става въпросът за алтернативата на днешните политици. Защото въпросът вече стои така: да оцелеят политиците – или да оцелеят българите?! ВМРО не може да се съгласи, че силите на бившата Тройна коалиция имат право да говорят за социална справедливост.
Според ВМРО единственият път пред България днес е патриотична платформа, зад която да се обединят граждани и за пръв път принципите да бъдат поставени преди коалиционните усилия. Именно за това се бори ВМРО днес. Ние, българските патриоти, сме длъжни да дадем на българското общество реална алтернатива. И работим в тази посока. Затова се обявяваме против спекулативното повишаване на цени и стоки и каним всички, които са потърпевши от това да се включат в нашия протест.
Началото е на 13 март 2011, неделя,  в 12.00 ч. пред храм-паметника „Св. Александър Невски” в София. От там протестиращите ще преминат покрай сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) и ще достигнат в пространството между Министерския съвет и Президентството.

web: http://www.vmro.bg

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post