сб. апр. 20th, 2024

Бразилци предложиха ново устройство, което произвежда свободна енергия

By energetic мар. 20, 2014 #генератор

thumb.phpЗасега те предлагат устройството само на хората, живеещи в  Императрис, съобщи earth-heal.com. В момента те правят стъпки за да   лицензират производството,  с няколко фирми. Това ще даде възможност да се организират онлайн продажби. На сайта на изобретателите ( http://energiauniversal.eco.br) се твърди, че те ще актуализират страницата си, когато се появи информация за дистрибутори.

 

За работата на устройството е необходим малък източник на електроенергия за да се задейства датчик, който след това произвежда електричество. Устройството е малко, което означава, че може да се използва за захранване на превозни средства, жилища и офиси. Сайтът твърди, че консумацията на мощност, необходима за работата на устройството е около 2% от изходната му мощност .

 

evolusions-in-energy_device_peq_401878915

Има няколко размери на  генератора . Най-малкият прототип, който те са построили, е в състояние да генерира 12,1 кВт  с товар от 6000 вата, като използва едва 21 вата входна енергия. Блокът- прототип тежи 1.5 кг , размерите му са 20x30x15 cm, а  среден дом се нуждае от около 15 киловата електроенергия.

Продуктът изглежда убедително. Ако тази информация е вярна , устройството ще стане второто най-важно изобретение в историята на човечеството , след Bitcoin, разбира се. Петродоларите несъмнено ще останат в миналото като резултат от използването на това устройство.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post