КЕВР не знае дали токът ще поскъпва

Не мога да отговоря дали ще се вдига цената на тока. Първо, не знам дали аз ще съм в комисията до лятото.
Така председателят на Комисията за енергийно крадeн от енергетика и водно регулиране (КЕВР) Светла Тодорова в сутрешния блок на БиТиВи на въпроса ще има ли повишение на цената на тока от 1 юли.

крадeн от енергетика

Тя все пак призна обаче, че енергетиката трябва да се развива устойчиво, което не става без съответните средства. По думите й или трябва да бъдат увеличени цените, или да се направи план, чрез който в период крадeн от енергетика от 2-3 години да се свият разходите.

Относно снежния ад, обзел страната ни, Тодорова подчерта, че електрическите съоръжения са застраховани. Все пак според нея е необходима инфраструктура, което включва смяната на електромери.

http://news.ibox.bg/news/id_60662993

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП крадeн от енергетика не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT