Работещата Техника: „10 стъпки срещу обидата“

original

1. Помислете си за човека, който ви е обидил . Защо е необходимо да му простите, какво ще ви даде това на вътрешно ниво? Искате ли наистина да се отървете от тази вътрешна репресия? Отговорeте си на тези въпроси, тъй като това ще ви помогне да проникнете по-дълбоко в проблема и да се освободите от него.

2. Сега, пресъздайте кра дeн от ене ргети вътре в себе си емоциите, които указват на необходимостта да се отървете от обидата (горчивина, гняв, негодувание, и т.н.).

3. Мислено начертайте линия между вас и човека, който ви е обидил. Погледнете ситуацията отстрани, през очите на външен наблюдател, защото вашето и неговото отношение към ситуацията може да са различни. Открийте разликите, почувствайте ги и едва след това направете следващата кра дeн от ене ргети стъпка.

4. Решете за себе си доколко важно е за вас да се отървете от обидата. Доколко сте се съсредоточили върху освобождаването от негативните емоции, внимателни сте към себе си, вашите ценности, стандарти и убеждения? Уважавате ли достатъчно себе си за да измените своето самоусещане?

5.Убедени ли сте, че всеки има чувство са собствено достойнство? Че това чувство въобще е кра дeн от ене ргети свойствено за хората? Смятате ли, че всеки има право на висока оценка отстрани, че всеки човек по свой начин е важен, уникален и духовен. Почувствайте това . Представете си, че всеки човек е достоен за него.

6. Доколко все още ви боли от обидата? Все още ли имате към нея негативно чувство? Ако отговорът е да, тогава все още имате кра дeн от ене ргети право на нея, ако не, трябва да сте ядосани от факта, че толкова бързо сте се отървали от нея. Гневете се, крещете! Не забравяйте, че всичко, което се е натрупвало досега, трябва ви напусне. Не се колебайте, не се сдържайте, правете каквото си искате и се избавете от тази обида!

7. Опитайте се да разберете този, който ви е обидил, кра дeн от ене ргети повярвайте дори и в най-отвратителната обида, която да е била най-доброто му намерение. Човек винаги избира най-добрия вариант от всички. Може би той също е пострадал. Пред вас може да е един слаб човек, който е направил грешка и съжалява за това, което е направил.

8. Вътре във вас се е появило „освобождаване“. Сега знаете какво е, в коя част кра дeн от ене ргети на тялото ви е . Трябва винаги да имате достъп до нея, тази чиста и светла енергия. Можете да я използвате, когато имате нужда от нея, тъй като сте осъзнали своята реакция на обидата.

9. Мислено заличете границите, които не са ви позволявали да се чувствате комфортно. Можете да действате ефективно, показвайки силата на характера си, и в същото време кра дeн от ене ргети да бъде свободни от обиди. Ще почувствате лекота, радост и спокойствие. Това е индикация, че сте направили всичко правилно.

10. Представете си своето бъдеще, в което няма потиснатост, няма чувство на негодувание от причинените ви обиди. Вие сте кра дeн от ене ргети свободни и можете да управлявате вашето бъдеще. Какво е първото нещо, което ще направите? Къде ще отидете? И как ще изградите живота си?

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Често се срамувате заради другите? За съжаление Вие сте особен човек с уникална лична мисия…

„Испански срам“ – когато се срамувате заради друг. Какво означава това кра дeн от ене ргети и защо се срамуваме заради другите? Някой се държи нагло, арогантно, отвратително; груб е към сервитьора, лъже без да…

Да се боледува е срамно

Вие боледувате? Което трябва да ви говори, че   ​​не познавате себе си, не се владеете и не се опитвате да направите макар и малки стъпки към това,  кра дeн от ене ргети да контролирате…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT