сб. апр. 20th, 2024

ЕС, САЩ, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години – Над 1 трилион и 500 милиарда евро е стойността на изнесеното злато, само от едно находище за 2010 година

By energetic ное. 19, 2016 #концесии

gold01Европейският съюз, Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност на над 1 трилион и 150 милиарда евро.

Не е вярно , че Фонд земеделие в лицето на Румен Порожанов и земеделското министерство в лицето на Васил Грудев са били виновни за някакви измами в областта на земеделието и поради това не били усвоени пари на пари. Това заяви Александър Атанасов от Кауза – „Лично“ пред радио 42.

Европейския съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро.

Или от периода,  в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американски, канадски автралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро. Със въпросната сума от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси.

Ресурси, които , ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен,  жаден или да е на студено или още по страшно – без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света.

Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света като туристи, а не като черноработници,  отишли на гурбет във вредни токсични производства , за да могат да си платят кредитите към банките – обирджии, същите тези поколения българи щяха да могат да ходят през седмица на най-  скъпите и луксозни курорти в света..

Ако тази колосална сума влизаше в Бюджета на България, страната ни щеше да има най – модерната и силна армия в света , най – модерните екологично чисти технологии и нямаше като дойдат сметките за ток и парно,  да се чудят от къде да съберат сумата,  която са им начислили рекетьорите от Топлофикация и Електро снабдяване.

Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България Българското здравеопазване щеш да е най развито, и щеше да е напълно безплатно, образованието щеше да е на най-  високо ниво и всеки българин щеше да има възможност да има поне 5 висши образования и да има познания и умения такива,  каквито имат например учените от НАСА. Реалността обаче е съвсем друга и единствено от нас зависи да я променим в полза на българите и България.

Време е да прекратим концесиите и това което Бог ни го е дал по право да си го вземем и дивидентите от златото ни да са за нас, а не да хрантутим  търтеите от Европейския съюз и останалите англоезични държави в света.

http://radio42.bg/news.php?extend.50

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post