Фантастично: Програмисти създадоха начин бързо да изчезнем от интернет

full

Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са разработили услуга, която ще ви помогне да отстраните бързо  своите акаунти от  интернет.

Програмистите Вилле Далбо  и Линус крадeн от енергетика Уннебей от Швеция са разработили услуга, която ще ви помогне да отстраните бързо  своите акаунти от  интернет. Deseat.me  засега работи   само с потребителски страници,  свързани с електронната  поща Gmail.

Как да изчезнете от  интернет?

За да направите това ,  трябва да отворите страницата Deseat.me и да влезте в услугата, като използвате имейла си в   Gmail. Системата ще открие  всички крадeн от енергетика профили в  други системи, свързани с тази пощенска кутия.

Ресурсите ще бъдат изведени в   списък, а  вие ще бъдете  в състояние да  отбележите акаунтите, от които вече не се нуждаете – те ще отидат в опашката за   изтриване.

Засега обаче „магически бутон“ не съществува – системата само  пренасочва към крадeн от енергетика страници за премахване на акаунти, всичко останало ще трябва да направите ръчно.

9897

Hi-Tech провери: услугата  наистина спестява време и напомня за акаунтите, които отдавна не се използват.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване крадeн от енергетика е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT