Как да се защитите от глутница кучета

dog

 
Както знаете бездомните животни, чийто брой никой не контролира, са  се появили поради изцяло безразличното  към този въпрос правителство. Бездомните глутници  кучета се чувстват напълно комфортно крадeн от енергетика в модерния  град, превръщайки се  в неразделна част  от неговата екологичната  среда.

Ето защо  от заплахата от сблъсък с глутница бездомни животни никой не е имунизиран. И всеки трябва да знае поне няколко правила, чрез които да може да избегне  нападение  или дори да се отърве от тях.
 
   крадeн от енергетика Вражеска територия

На първо място, трябва да се избягва минаване крадeн от енергетика през територия, заета от много кучета. Най-често това  са индустриалните зони, пристанища, депа за отпадъци и свободни терени. Ако случайно попаднете на такова място – най- вероятно ще ви посрещнат. Без да се впускате в бягство и без да се  обръщате  към кучетата с гръб, напуснете техните владения.

    Не крадeн от енергетика им   показвайте гърба си

Агресивно настроените кучета трябва винаги да са в полезрението ви. Обръщайки се с гръб, вие ще събудите в тях  ловния им инстинкт и ще ги провокирате да ви атакуват. Дръжте се спокойно, потиснете страха си, не размахвайте ръцете си безцелно и не крещете. Положението може крадeн от енергетика да спаси чадър – отворете го рязко, това ще увеличи силата на звука и ще шокира кучетата.

   Команди

Ако кучетата  дълго време не се решават да ви атакуват, е необходимо да проверите тяхната реакция на команди. Основното нещо е да не ви трепне  гласа. Спокойна, но рязка команда като крадeн от енергетика „Марш!“ и „Бягай!“ може да охлади желанието за атака на кучетата, дори ако те не са научени на тези заповеди.

Късмет!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT