чт. апр. 25th, 2024

Езотерика: За децата, родени на 1, 10, 19 или 28 всеки месец

09decaТакива деца могат да дадат своите родители много. Тези деца се намират под покровителството на Слънцето. Те са силни и активни,  разбират    и усвояват всичко много бързо. Те са много любознателни  и имат гъвкав ум. Те са различни от другите деца на тяхната възраст и  по начин на мислене. Те имат силно желание да опитат всичко и не искат някой да ги спира.

Родените в тези дни се притесняват заради своите  съмнения в авторитета на родителите или учителите, а не заради необходимостта да се подчиняват на правилата. Много възрастни усещат, че изпадат в трудно положение заради интелигентните въпроси, които им задават децата, родени на 1, 10, 19 и 28-и.

Те винаги са наясно с тяхната вътрешна сила и се наслаждават на факта, че се открояват от тълпата. Те често карат другите да се смеят и да се изненадват. Важно е да бъдат отучени  от техния откровен егоизъм, особено  децата, родени на 19-ти и 28-ми. Тези деца се нуждаят от особено внимателно отношение.

Задачата на родителите – да им помогнат да разкрият чувство за собствено достойнство. Много е Важно родителите да насърчават техните  възгледи за живота. Силата на волята на тези деца е  тяхно положително качество. За тях е важно възрастните и учителите да им   създават нови предизвикателства и да им дават възможност да изследват света.

Тези деца държат  да бъдат изслушвани. За тях е важно да имат пространство за да тестват идеите си на практика. В същото време им  трябва и аудитория, която е готова да приеме тяхното неочаквано наблюдение.

Най-големият проблем на децата, родени на 1, 10,19, и 28-ми – да се научат да живеят в обществото и да  разберат, че не винаги са прави.

За да им се помогне да сформират своята уникална идентичност и да се избегне безразличието им към другите, е най-добре  да им се позволи да се държат като възрастни.

Това е доверие, за което тези деца ще   благодарят. Те понякога така силно  показват високо самочувствие, че възрастните просто не обръщат внимание на техните нужди от подкрепа.

Родителите трябва да бъдат внимателни към тези деца, с нежност и търпение да преодоляват техните опити да се изолират и дори да се затварят в себе си. Тези деца често са много щастливи в моменти на усамотение. За тях е много важно да общуват с хора, които имат интуиция.

Такива деца могат да дадат на своите родители много. Те ще трябва да се научат да бъдат търпеливи с родителите си, а родителите на тези деца не трябва да се страхуват да предлагат на децата си най-различни варианти за използване на свободното им време.

Ако майката или бащата на детето са силни личности, има шанс да  уважават родителите си и да им отвръщат с взаимност. Всичко това ще им бъде от полза и те ще са щастливи.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post