Само за жени: Ако не уважавате себе си – при вас ще дойде мъж- диктатор

put

Много жени си поставят за смисъл и цел на живота си – да срещнат достоен мъж. Освен това се смята, че да срещне добър мъж – е някакво  случайни събития, което не зависи от жената. Жените мислят, че добрият и грижовен мъж е  събитие, което се случва от само себе си. Всъщност това въобще не е вярно!

Това мислене кара жената да бъде „ловец“,  кучка, користна прелъстителка, тъпа блондинка, и всичко подобно, но не и жена-богиня. Това мислене кара жените да търсят, да чакат, да дебнат, да развращават, да се борят, унило да се молят, да се депресират – всичко, което за една истинска  дама е противопоказно.

Всъщност жените могат да бъдат сигурни на 100%, че мъжът намира  жената неслучайно. И че при жената идва само този мъж, на когото тя съответства  и вътрешно и външно.

-Ако тя не уважава себе си – при нея идва мъж- диктатор;
-Ако тя не знае какво иска от живота – мъжът не й позволява да прави това, което  тя иска;
-Ако тя е потисната – мъжът ще я потиска;
-Ако е депресирана – мъжът непрекъснато ще я вкарва в депресия;

Всичко, което се случва с жените отвътре, мъдрата майка Вселена – им  го показва отвън, чрез хората, събитията, приятелите и най-вече чрез най-близкия им човек – техният мъж.

Всичко това се случва за да може  всяка жена да научи вселенските си уроци и да се сдобие с качествата, които и липсват. Ако нямате смелост – мъжът ще ви потиска; нямате цел в живота – мъжът  още повече ще ви обърква, ако не обичате себе си – мъжът ще ви тормози и   ще ви обвинява за всяко ваше действие!

И обратно, колкото по-близо е една жена до собствената си хармония и пълноценност,  колкото по-правилна е нейната самооценка, колкото  по-позитивно е  отношението и към света, колкото по-добре се познава, колкото повече обича себе си – толкова по-добър мъж ще срещне.

Мъжът  е преди всичко партньор, който ще отразява всички най-слаби  места на женате, най-фините настройки на душата й. Колкото повече жената  научава за себе си, за душата си, за целите, за емоциите си – толкова по-добър мъж ще  влезе в живота и. А лош просто няма да допусне.

Наблюдавайте нещастните жени, които са имали връзки с много мъже, няколко развода. Най-често се  повтаря един и същ тип мъж. Ако първият е пияница,  вторият ще е мързелив, третият –  болен, четвъртият ще  бъде мамино синче.

Това са все едни и същи слаби мъже, значи жената привлича точно такива. Това означава, че  вътрешният й свят не се е сформирал, и тя не е готова да приеме мъж, който е силен и грижовен – тя не е цялостна, тя не се харесва, тя привлича тиранина, измамника, повърхностния – всички качества, които носи в себе си. Както тя се отнася към себе си – с такъв  мъж ще се събере!

Не съществува връзка между двете половинки. Любовта е възможна само между двама съответстващи си,  не и между празни половинки. Ако влагате своята  енергия в себе си, в своето саморазвитие, никога няма да губите. Всяка жена преди да  мисли за мъж, трябва да  намери самата себе си, трябва да обикне себе си.

Малгожата Войски