пт. апр. 19th, 2024

Само за жени: Ако не уважавате себе си – при вас ще дойде мъж- диктатор

put

Много жени си поставят за смисъл и цел на живота си – да срещнат достоен мъж. Освен това се смята, че да срещне добър мъж – е някакво  случайни събития, което не зависи от жената. Жените мислят, че добрият и грижовен мъж е  събитие, което се случва от само себе си. Всъщност това въобще не е вярно!

Това мислене кара жената да бъде „ловец“,  кучка, користна прелъстителка, тъпа блондинка, и всичко подобно, но не и жена-богиня. Това мислене кара жените да търсят, да чакат, да дебнат, да развращават, да се борят, унило да се молят, да се депресират – всичко, което за една истинска  дама е противопоказно.

Всъщност жените могат да бъдат сигурни на 100%, че мъжът намира  жената неслучайно. И че при жената идва само този мъж, на когото тя съответства  и вътрешно и външно.

-Ако тя не уважава себе си – при нея идва мъж- диктатор;
-Ако тя не знае какво иска от живота – мъжът не й позволява да прави това, което  тя иска;
-Ако тя е потисната – мъжът ще я потиска;
-Ако е депресирана – мъжът непрекъснато ще я вкарва в депресия;

Всичко, което се случва с жените отвътре, мъдрата майка Вселена – им  го показва отвън, чрез хората, събитията, приятелите и най-вече чрез най-близкия им човек – техният мъж.

Всичко това се случва за да може  всяка жена да научи вселенските си уроци и да се сдобие с качествата, които и липсват. Ако нямате смелост – мъжът ще ви потиска; нямате цел в живота – мъжът  още повече ще ви обърква, ако не обичате себе си – мъжът ще ви тормози и   ще ви обвинява за всяко ваше действие!

И обратно, колкото по-близо е една жена до собствената си хармония и пълноценност,  колкото по-правилна е нейната самооценка, колкото  по-позитивно е  отношението и към света, колкото по-добре се познава, колкото повече обича себе си – толкова по-добър мъж ще срещне.

Мъжът  е преди всичко партньор, който ще отразява всички най-слаби  места на женате, най-фините настройки на душата й. Колкото повече жената  научава за себе си, за душата си, за целите, за емоциите си – толкова по-добър мъж ще  влезе в живота и. А лош просто няма да допусне.

Наблюдавайте нещастните жени, които са имали връзки с много мъже, няколко развода. Най-често се  повтаря един и същ тип мъж. Ако първият е пияница,  вторият ще е мързелив, третият –  болен, четвъртият ще  бъде мамино синче.

Това са все едни и същи слаби мъже, значи жената привлича точно такива. Това означава, че  вътрешният й свят не се е сформирал, и тя не е готова да приеме мъж, който е силен и грижовен – тя не е цялостна, тя не се харесва, тя привлича тиранина, измамника, повърхностния – всички качества, които носи в себе си. Както тя се отнася към себе си – с такъв  мъж ще се събере!

Не съществува връзка между двете половинки. Любовта е възможна само между двама съответстващи си,  не и между празни половинки. Ако влагате своята  енергия в себе си, в своето саморазвитие, никога няма да губите. Всяка жена преди да  мисли за мъж, трябва да  намери самата себе си, трябва да обикне себе си.

Малгожата Войски

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post