сб. апр. 20th, 2024

Ако силно желаете нещо, помолете Вселената да ви го даде в Новолунието – 25 май

1777В нашето общество, което както изглежда не вярва  на никой и на  нищо, е прието новите желания да се намислят на  Нова година.

Логика в  това изглежда има, макар, че става  дума само за календара, който използваме, а лунният календар – това е съвсем различно неща! По въпросите на сърцето и вълшебствата е добре да се фокусирате върху последния.

Повечето  гадатели и астролози  стотици години вярват в метода на  изпълнение на всички желания, който може и трябва да се приложи в  Новолуние. Те казват, че в други дни той не работи.

Методът е прост.

Идете в книжарницата и си купете най-красивия бележник, които намерите там.     Скрийте го на такова място, където да не може да го намери никой и изчакайте Новолуние.
В деня на настъпването на Новолунието извадете този бележник и си направете списък с  всички желания, които ви дойдат на ум в този ден.
Формулирането на желанията трябва да е в  свободна форма, но всички предложения започвайте  с думите „Аз приемам с благодарност от Вселената … [изберете желание] ..“.
Желанията трябва да са написани ясно и кратко. Ако искате нов телефон, не забравяйте да посочите марката и модела. Ако искате повишение в службата,  маркирайте желаната заплата.

Само не си позволявайте да притискате Вселената с дати, до които трябва да изпълни вашето желание!

След това просто изчакайте следващото Новолуние – зачеркнете това, което се е изпълнило и запишете новите си желания.

Новолуние – това е нов цикъл на живота, затова  милиони хора вярват, че желанието, намислено в  този ден, непременно ще се  сбъдне. Вие само просто ясно го формулирайте и предайте  на  Вселената.

Между другото – не бива да споменавате пред никой желанията си, както и това, че  имате таен бележник с желания.

Ето и списък с  новолунията през тази година:

• 25 май

• 24 юни

• 23 юли

• 21 август

• 20 септември

• 19 октомври

• 18 ноември

• 18-ти декември

Запазете си страницата с  този пост, за да не загубите тези дати и да не забравите за тях.

Успех!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post