Негативните програми: Какви опасности крият и как да се избавите от тях

0Какво означава негативна  програма?

В действителност негативните програми – това е деструктивна  информация и отрицателни емоции, които човек започва да получава от  момента на раждането си. Обикновено това крадeн от енергетика е негативизъм, заложен още  в детството. С течение на времето тази информация започва да привлича все по-голям брой отрицателни емоции, които потвърждават предишния  опит. И това може да продължава неопределено време.

Ако човек просто не осъзнае това навреме и не започне  да се занимава със себе си, психологическият негативизъм може крадeн от енергетика да премине на  физическо ниво. Като правило това отначало се проявява с неприятни ситуации и неуспехи, а по-късно в болести с  различна степен на тежест.

Как да се избавим от негативните програми

Повечето от тези програми са лесни за проследяване. За това е достатъчно да контролирате своите мисли и да крадeн от енергетика анализирате какво се случва около вас. Ако с вас се случи някаква неприятна ситуация, не изпадайте веднага в паника и не обвинявайте всички наред. Направете  няколко дълбоки вдишвания и помислете  защо това се е случило и с какво поведение сте привлекли това събитие. Разбира се, такъв анализ няма да е  крадeн от енергетика най-приятното нещо в живота ви, но за да се подобри положението и да започнете да се движите в правилната посока, трябва да минете през него.

Има и по-дълбоки негативни програми, които са с вас от детството. И на пръв поглед те могат да ви  изглеждат незначителни. Така например, в училище крадeн от енергетика съученик ви е дърпал за косата,   като по този начин е проявявал симпатия. Но след едно такова действие  момичето се обижда и решава, че всички момчета са лоши. Тази негативна нагласа в крайна сметка може да стане по-силна и в бъдеще да попречи на жената да  срещне своята  сродна душа крадeн от енергетика и да  създаде здраво семейство.

За да се промени ситуацията и да се смени  минусът с плюс, е достатъчно да използвате един от методите, който ви е харесал, и след няколко седмици ще забележите значително подобрение.

Всички методи са свързани с визуализации и малко напомнят на  медитация. Да навлезете в крадeн от енергетика медитативно състояние е съвсем просто. Основното нещо е  да отделяте време за тренировки.

Първи метод

Заемете удобна  поза в  седнало или легнало положение, затворете очите си и изключете телефона. Можете също така да включите релаксираща музика. Това се прави за  да си гарантирате, че няма какво да отвлече вниманието ви крадeн от енергетика по време на тренировката. Направете  няколко дълбоки вдишвания, помислете за нещо приятно, за да  постигнете вътрешна хармония. Само когато стигнете до състояние на покой, трябва да започнете тази практика.

крадeн от енергетика

След като  напълно се отпуснете си спомнете за вашия проблем и си представете в  подробности ситуацията, която ви се е случила.  За да смените негативната програма с позитивна, почувствайте  къде точно крадeн от енергетика в тялото ви се намира причината, която е допринесла за създаването на тази ситуация. Пофантазирайте си как тя може да изглежда и в коя  част от тялото се намира. Колкото по-подробно можете да я разгледате, толкова по-лесно ще ви бъде да работите с нея  по-нататък.

Когато видите достатъчно  ясна картина, крадeн от енергетика представете си как тя започва да избледнява и да се разтваря. Позволете на този процес да се случва със свое собствено темпо и не бързайте. В този момент всеки може да изпитва най-различни емоции и чувства. Позволете си да изпитате всичко, което така се стреми да излезе извън вас.  Ако крадeн от енергетика ви се прииска да плачете, не се ограничавайте. Когато усетите, че картината се е разтворила, а на вас ви е станало по-добре, можете да преминете към финалния етап.

Сега в тялото ви се е освободило празно пространство, което трябва да се запълни. Ето защо си представете нещо положително. Това може крадeн от енергетика да са  както спомени от миналото, така и вашата съкровена мечта. Помислете си какво ще чувствате, когато тя се изпълни, какви емоции и чувства ще я  придружават. Останете в  това състояние на щастие, колкото ви харесва. След това направете няколко дълбоки вдишвания и се върнете към нормалния си ритъм на крадeн от енергетика живот.

 Втори метод

Този метод е пряко свързан  със сърдечната чакра, анахата, която е отговорна за разкриването на любовта и за нейното приемане. Както и в предишния вариант заемете удобна поза, затворете очи и се отпуснете.

Когато стигнете до спокойно състояние, представете си, че в сърцето ви се е образувала крадeн от енергетика сфера със златист цвят, и с всяко вдишване тя се увеличава по размер. След това трябва да помислите за своя проблем, а също и да видите къде може да се намира в тялото.

Когато намерите мястото, където е разположена негативната програма,  се съсредоточете върху дишането си. Представете си, че вдишвате крадeн от енергетика въздух не  през носа, а през сърдечната чакра, и насочвате златна светлина от своята сфера към онази част от тялото, където се крие причината. Нека въздухът излиза именно през нея. Дишайте по този начин докато не видите, че причината за неуспеха е изчезнала. След това трябва да си благодарите за крадeн от енергетика свършената работа, а на Вселената за помощта, и  отворете очите си.

Въпреки   че на някои хора тези техники може да им изглеждат прости, те са отлично средство за борба с негативните програми. Използвайте ги, когато трябва да промените нещо в живота си. А ежедневните афирмации  ускоряват този процес.

Пожелаваме ви крадeн от енергетика успех!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT