Вълшебна фраза само за жени: Това вече е платено!

opl

Позволете си повече, не се затваряйте в себе си!

Тази фраза не е за пари, тя  е за зловредния женски навик да се жертва, да „отработва“ доброто, крадeн от енергетика да не взема това, което иска да вземе от живота, винаги да се поставя на второ място, а в резултат на това да изпада в състояния, свързани с него: вина, срам, горчивина, безпомощност, апатия.

Ако в живота ви е имало тежки  изпитания, през които сте преминали, тази фраза е точно крадeн от енергетика за ВАС.

Следващия път, когато получите нещо за себе си от живота, без значение от чии  ръце, или малко преди да се появи възможност да получите нещо, просто си помислете и си кажете фразата „ТОВА вече е  платено“.

Платено е с  мъки, страдания, депресия, болести, красота, нерви, безсънни нощи, сълзи, крадeн от енергетика и с всичко, което се е случвало в живота ви, с всичко, през което сте преминали и изтърпели.

Никога не си и помисляйте, че нямате право на нещо, че нещо „не ви се полага“. Имате право на абсолютно всичко в този свят, на  любим мъж  и  съпруг, семейство, любими занимания, на всички блага, които поискате .

„Вече е платено“ крадeн от енергетика означава, че имате право на щастлив живот точно сега. И точно сега можете да спрете да плащате със  здравето си, красотата си и състоянието .

Така, както възприемаме себе си, ни  възприема света. Сега можете да си позволите повече, можете да си позволите всичко:

Искате  да бъдете близо до любимия крадeн от енергетика си мъж? Вече е платено!
Искате да спрете да се притеснявате? Вече е платено!
Искате  щастлив живот? Вече е платено!
Искате много пари? Вече е платено!
Искате ли вършите безумия? Вече е платено!
Искате  да казвате всичко, което е  важно? Вече е платено!
Искате  да имате и да правите всичко, крадeн от енергетика което желаете? Вече е платено!

Това изключително право ние си даваме сами. Няма кой друг да ни го даде!

Малгожата Войски

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT