Винаги можете да върнете на своя враг злото, което ви е нанесъл

 741426035

Основна цел в този метод  е – да върнем на врага  обратно злината, която ни е нанесъл, и да си върнем обратно доброто и хубавото, което е отишло от нас  при врага.

Мотивът за написването на този материал е честото  повтаряне  въпроса: „Как да върнем злото на онзи, който го е направил“, „Не можем ли да направим така, че враговете да бъдат наказани“.

Аз по принцип съм привърженик на подхода, че е по-важно очистването и защитата от зло, а не отмъщението.

Тоест – само Бог  ще реши колко негативизъм трябва да се върне към врага. Особено ми харесва мъдрата поговорка: “ Станете щастливи въпреки враговете си,  това те никога няма да ви простят“ . Значи да се възстанови изгубеното и да се умножи – е много по-важно, отколкото отмъщението.

Но понякога има моменти, когато врагът прекалява, и колкото и да отстъпваме, идва  време, когато трябва да бъде лишен от възможността  да върши зло. И в такива случаи е възможно и необходимо да възстановим  справедливостта сами, но – в разумни граници. Повтарям – да се възстанови справедливостта, а не да се превърнем в източник на зло. Защото злото винаги ще бъде  наказано – рано или по-късно, в този живот или в следващия.

Но първо, винаги си струва да се помоли  Бог за справедливост и помощ и да се помолим за нашите врагове. И само когато до врага  това  „не достига“, вече  можете да вземете нещата в свои ръце. Доброто трябва да бъде с юмруци, но да не забравяте, че е добро.

Така че принципът  „Око за око и зъб за зъб“ на Стария завет понякога е уместен. – Но само в определени граници. Ако върнете повече зло, отколкото ви е причинено, вие ще получите отрицателен кармичен  отговор, и  не само от врага.

Нашата основна цел в този метод е да върнем на врага  обратно това лошо нещо, което ни е нанесъл, и да си възвърнем доброто, което е отишло от нас  при врага.“Вземи си своето, дай ми моето.“ Нищо повече.

Интересно е колко зло може да се върне? От 1 до 100%. От какво зависи?

От много неща. От това колко усилия и време ще вложите, на  първо място.

Плюс това, че част от негативното, и част от позитивното, уви,  ще бъдат унищожени завинаги.

А в някои случаи – сам Бог ще реши колко зло можете да върнете към врага, апосле и да простите.

Този метод трябва да се задейства не веднага, а  само след определено очистване от  негативизъм. Защо така ли? Защото ще ви даде на вас сили и ще  отслаби врага ви. В противен случай, ще бъдете в неравностойни категории. И  ефектът ще е  в рамките на 10-15%. Колкото по-силни  сте, толкова повече ще можете да отдадете и да отнемете.

Какво да отдадете и да отнемете. Енергия. Само енергия. Да отдадете отрицателната енергия, и да си възвърнете положителната енергия. Защото за късмет, здраве, благополучие, просперитет –  е необходима само  енергия.

Този метод е добре да се включи в програмата за  самоочистване от негативизъм във втората или третата седмица на работа.

Този метод е много желателно да се подкрепя с четене на молитви за враговете. И е добре, но не задължително,  да се поръча  църковна  служба за здраве,  и на нас,  и на врага.

Без това методът няма да е  толкова ефективен, колкото бихте  желали. Тъй като именно привличането на  „трета страна“ – Бог,  като източник на върховна справедливост, ще доведе до постигане на правосъдие.

Този метод се състои от две части:

    Част 1 – Връщане на врага на всичко лошо, което е дошло от него към вас.
    Част 2 – Връщане във вас на всичко добро, което е изтекло от вас към него.

Уточнение и детайлизация

За какво е този метод? Да върнете злото на врага – това е разбираемо. А  втората част – за да  си възвърнете това, което не само е било разрушено, но ви е отнето от врага. Това, когато е отнето от вас, а го е получил  врагът.

Станали сте нещастен, а  врагът – късметлия. Вие сте се разорили, а врагът – натрупал цяло състояние. Вие сте се разболели, а  врагът процъфтява.  Бизнесът ви е умрял, а неговият расте.

Загубили сте нещо лично (семейно щастие), а врагът – придобил (класически случай – мъжът оставя жена си заради любовницата си, която го е  омагьосала). Също така – в случаите с прехвърляне на болест.

В черната магия има много ритуали и методи  не само за да се унищожи нещо, но и за да се отнеме на човек нещо – добър късмет, здраве, сила, щастие.

В тези случаи трябва да се използват и двете части на метода. А ако човек е  унищожил нещо ваше, без да  получи нищо в замяна от вас, освен морално удовлетворение, фокусът трябва да е върху първата част на метода.

Важна забележка. Трябва да знаете със 100% сигурност, че именно този човек е източникът на вашите проблеми. В случай на съмнение –  по-добре е да се направи двойна проверка.

Как да се направи двойна проверка.  Поръчайте за лицето, което подозирате,  служба в църквата за здраве ( Молитви за здраве).

И наблюдавайте  заподозрения. Ако у него настъпи неочакван  „обрат“ – вашите подозрения са потвърдени.

В противен случай, ако се действа „на сляпо“ – можете да си навредите на вас, да поразите невинен, а  истинският враг да се измъкне.

За да използвате този метод ви  трябва снимка на врага.

Изисквания към снимката. Колкото е по-актуална – толкова по-добре. Най-добре е да я разпечатате в цвят. В цял ръст или не – няма значение. Основното изискване към снимката – да се виждат очите. Очите трябва да гледат в обектива. Защото именно очите са главното в този метод. Не се притеснявайте, не е нужно да му „вадите“ очите. Трябва да се концентрирате върху тези очи.

Сега за продължителността на работата. До постигане на резултат. До какъв резултат? До  подобрение у вас, а не до вреда за врага. Върнете си вашето, дайте неговото на него ​​и след това нека с него се занимават  кармата му и Бог. За критериите за край ( знаци и сигнали, че е време да се спрете) – малко по-нататък.

Колко пъти на ден трябва да правите това? Достатъчно е един път на ден. Но всъщност –  колкото си искате. Може по няколко пъти на ден, ако времето и енергията ви позволяват.

Освен в  неделя, големите църковни празници и при менструация при жените.
По кое време на деня –  по всяко.

И сега – самата работа.

Част 1

Сядате. Прочитате 1 път „Отче наш“. Пиете малко светена вода. Вземате в ръка снимката на врага. И започвате да се съсредоточавате върху очите му. Взирайки се в очите му.

Тъй като „Очите са  огледалото на душата“.  Не забравяйте за принципа на езотериката – „където е мисълта – там е и енергията.“ При дълга  концентрация възниква  енергийна връзка,  „канал“, по който ще се предава енергията.

Бавно и спокойно дишайте. Чувствайте, че нещо „става и се движи“ вътре, къде възниква дискомфорта, какво се случва с емоциите ви и със състоянието на организма. След това поемете дълбоко дъх, и кажете бавно и отчетливо следната установка (на глас или мислено – това няма значение):

„Аз ти Връщам всички лоши неща, които ти ми нанесе.“

И поемайки  дълбоко дъх и без да губите контакт с очите на снимката, изтласквате от себе си въздушния поток към снимката. Можете да си  добавите изображение, че  „издишвате“ тъмен поток от дим, прах, слуз, мъгла, огън (по ваш избор).

Като направите това издишване спрете, подишайте спокойно и  възстановете дишането си с  няколко цикъла вдишвания. След това повторете ритуала със същите думи.

Едно такова издишване може да не е достатъчно, за да изкарате навън към снимката това, което трябва да се освободи. Затова можете да направите няколко допълнителни вдишвания за да изкарате от себе си   енергията, която ви задушава. Ако сте загубили контакт с очите на снимката, това не е голям проблем.

Възможни са пристъпи на кашлица, гадене,  спазми, треперене,  прозяване, температура или втрисане, болки в главата или сърцето. И това е  добре. Това са знаците, че негативното ви напуска.

И именно  наличието на тези признаци е критерият за продължаване на процедурата. Тоест – излиза – продължавате с издишване да изхвърляте навън. Няма симптоми- спирате да работите. Това е подходът.

За начало направете  2-3 ритуала. Постепенно увеличавайте броя на циклите. До кога? Докато от вас „излезе“ всичко отрицателно. Вие ще го почувствате.

И не забравяйте: „Слушайте“ своите емоции, състоянието на тялото, чакрите. Отбелязвайте в кои  чакри се появява дискомфорт, за да може по-нататък да продължите изчистването, като се съсредоточите  върху тези чакри.

Друго важно предупреждение. Опитайте се да се сдържате в конкретни рамки. Без проклятия, без „да те стигне същото, да те стигне това или онова.“ Не проклинайте, не кълнете. Трябва само да  върнете лошите неща, които идват при вас от врага, а не да го „удавите“  в поток от проклятия и  негативни емоции.

В противен случай, това ще се върне на главата ви. Вече споменахме принципа на справедливост, така че се запазете в  тази рамка, без да прибягвате до бухалка, колкото и да ви задавят емоциите, и без значение как ви кипи отвътре.

След процедурата трябва да „прекъснете връзката“ с човека. Вглеждайки се в очите на снимката, поемете дълбоко дъх, след това – затворете очи, наведете главата си и поемете дълбоко дъх. Със затворени очи пак кажете „Отче наш“. След това отворете очи. И изпийте малко светена вода.

Трябва да спрете, ако почувствате умора или слабост. Ако състоянието ви  позволява, можете да преминете към втората част.

Част 2

Отново прочетете 1 път „Отче наш“,  пийнете светена вода. Отново се съсредоточете върху очите на снимката. Докато почувствате, че вече сте се  „свързали“, че чувствате връзка с този човек.

И сега мислено или на глас, бавно и ясно произнесете думите: „Аз си връщам всички добри неща, които ти ми отне.“

Поемете дълбоко дъх, сякаш изсмуквате от снимката поток с въздух. Всъщност привличате в себе си енергийния поток.

Ако сте запознати с метода Дишане с  чакри, можете да включите в  работата тези чакри, които в първия етап са индикирали негативни усещания у вас.

Направили сте за начало  2-3 вдишвания от снимката. По-голям брой вдишвания  може да се направят, ако имате сили,   ако чувствате, че потокът тече към вас.

После  отново  „се изключвате“ от човека. Издишайте, затворете очи и наведете глава. Прочетете един  път „Отче наш“, отворете очи, пийнете малко  светена вода.

Това е всичко. Работата е завършена.

Няколко важни бележки

Ние в тези настройки не се  молим и не просим – “ Дай ми, вземи си.“ На нас не ни трябва разрешение от врага, за да върнем към него негативизма му и да си върнем своята енергия. Ние това решаваме сами, затова установката  звучи така: „Аз си връщам“.

Не се страхувайте, че  „вдишвайки“ потока от врага,  ще поемете нещо лошо – неговият негативизъм или този негативизъм, който сте „вдишали“ в него по-рано. Защото  ние правилно сме „програмирали“ процеса на нашата установка – „Аз си връщам всичкото добро, което ти ми отне.“ Тази установка  филтрира доброто от злото.

Как да се определи, че трябва да приключите работата си с този метод? Отново, в съответствие с критериите. Описани по-горе. Ако в течение на  2-3 дни, нищо не влиза и не излиза от вас – значи е  време да се завърши. И да се премине към работа с молитвите, или към работа с натрупване на енергия.

Какво да правим със снимката на врага? В процеса на работа може да се съхранява навсякъде. Можете дори да я поставите в Библията, нека и Бог му добави „според делата му.“ А като довършите работата си – просто изгорете снимката.

Това, по принцип, е всичко.

Само не забравяйте, че този метод няма да реши всичките ви проблеми, а    го използвайте само като отправна точка при работа с  основната ви програма за изчистване от негативизъм. Но – много добре помага в рамките на един цялостен подход за решаване на проблемите ви.

Възстановявайте се, борете се за справедливостта, но не забравяйте, че Бог е над  всичко, и с „каквато мярка мерите, с такава мярка ще  ви се отмери.“

 Източник: НЕПОЗНАТО

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!