чт. апр. 18th, 2024

Някъде има мост, на който се срещат две души…

content_11_1Това е преживяване, което не може да бъде забравено. То остава с  човек завинаги. Близостта, която възниква  естествено и отникъде, е много трудно да се повтори отново.

Това  може да се случи само веднъж в живота и на двамата.

Често се случва така, че двама  дълго и търпеливо вървят един към друг … или си мислят, че вървят. Изучават навици, изследват характери, привикват и се адаптират един към друг… и     вече ахаа  нещо да се случи! … Почти любов.  Почти Той и почти Тя…

Но искрата не се  запалва. И двамата знаят, че това е само „почти“, но не Онова … Може да живеят заедно и дори и да са щастливи … Възможно е да станат  съпруг и съпруга. Той е добър. Тя е добра. От доброто добро не се търси. Защо да не бъдат заедно?

И  само вътре … Леки, едва доловими сигнали, подава душата. Търси … … зове…този, другия … или тази,  другата … кого, може би дори не знае. Или,  може би,  си спомня.

И той, след като не намери, не среща, става „куче-самец“. Или поне  жената си мисли така. Мъжът търси, издирва … Отчайва се. И всичко си остава така, както е. На душата и е зле. Но пък е стабилно.

А тя,  не намирайки, не срещайки,  се превръща в истеричка. Или поне  така си мисли съпругът. Жената прави, коригира, моделира от него онзи другия … … когото не познава… само чувства. Отчайва се. И всичко си остава както е. На душата и е зле. Но пък е стабилно.

След  всичко това настъпва освобождение-  И някъде има мост, където се срещат две души.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Всичко, което преживява Душата, Тялото го прави видимо!

Всичко, което преживява Душата, Тялото го прави видимо!

Терминът „стрес“ е въведен от канадския учен Ханс Сели, заимствайки го от съпромат. Стресът е натиск, напрежение, предизвикани от влиянието на околната среда върху някакъв предмет и означава – умора…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post