Бъдете особено внимателни! Пълнолунието на Черната Луна в Стрелец започна днес!

wallperz.com-20161121185017Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден е пълен с изкушения, а цялата серия от събития ще зависи само от вашата реакция към определени инциденти.

 1 2 3

Тези знаци си  противостоят един на друг в зодиака, но заедно представляват противоположните полярности на една и съща енергия. И двамата са интелигентни и обичат да се учат, въпреки кра дeн от ене ргети че Близнаците са  по-логични и по-внимателни към детайлите, а  Стрелец е по-интуитивен, за него е по-интересна  широката картина на света и философията. Стрелецът е  търсач на истината, той може да отиде твърде далеч в стремежите  си.

Той учи кра дeн от ене ргети Близнаците да  придобиват знания директно от живота, понякога на ниво на интуицията и да ги превръщат в житейски опит. Близнаците учат Стрелеца да не пропуска подробности и факти, да бъде възприемчиви към идеите на другите.

Влияние  на Пълнолунието през юни 2017 г.

 4 5 6

Стрелец и Близнаци са общителни, така че не пропускайте възможността да се срещнете с приятели, кра дeн от ене ргети да се срещнете с нови хора, да установите контакти онлайн. Чуйте какво казват хората около вас и се потопете в нови преживявания. Това е идеално време за общуване, обмен на информация, идеи и планове.

Денят е особено подходящ за магически ритуали, тъй като техният ефект се подсилва от пика на лунните енергии. Пълнолунието има мощен ефект, така че можете да кра дeн от ене ргети изпълните ритуал за  любов, пари и всичко, което желаете.

Успех!

защищено INVITEXT